Mi van az Színművészeti Egyetemmel meg az ellenzéki pártokkal?
Figyelt kérdés
Normális, független válaszokat szeretnék, ha lehet. Tényleg nem értem, akkor most az ellenzék is benne van vagy csak hozzácsapódnak a tüntetőkhöz? De ők azt kérték, hogy a pártok hagyják őket békén. Akkor most mi történik? (Ne indulatosan, legyek olyan kedvesek!)2020. okt. 20. 22:28
2/46 A kérdező kommentje:
Engem. Össze vagyok zavarodva és érdekel, hogy mi lehet ez az egész. Ma is minden újság ezzel volt tele.
2020. okt. 20. 22:35
4/46 anonim válasza:
Egyetemista vagy? Politikus vagy? … ha nem, akkor miert erdekel?
5/46 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok és látom a felfordulást :) Egyébként egyetemista vagyok, de nem ott.
2020. okt. 20. 22:40
6/46 anonim válasza:
Akkor tanulj es ne guberalj a felfordulásban.
7/46 A kérdező kommentje:
Tájékozódásnak hívják. És tényleg nem értem, hogy akkor most ebben benne van az ellenzék vagy sem?
2020. okt. 20. 22:43
8/46 anonim válasza:
Támogatja,és csatlakozik...vagyis nem az ellenzék kezdeményezte.
9/46 A kérdező kommentje:
Van erre valamilyen bizonyíték?
2020. okt. 20. 22:51
10/46 anonim válasza:
Ez az SZFE-es cirkusz független az ellenzéktől, az ellenzék csak azért van jelen, hogy ha az egyetemisták elérnek valamit, hát az ellenzéknek is cseppenjen valami a sikerből.
És amúgy ja, már elég unalmas/szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!