Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Fudan Egyetemmel?...

Mi a baj a Fudan Egyetemmel? Miért hőbörögnek annyira facebookon?

Figyelt kérdés

Ha jól látom 34. legjobb egyetem a világon, olyan komoly amerikai intézményeket előz meg mint a New York-i egyetem, Los Angeles-i Kalifornia Egyetem, Duke Egyetem, Brown Egyetem stb..

Fél trillió forintból épül a campus, szóval elég komoly intézmény lesz.

2021. ápr. 6. 20:43
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
81%

Nevetséges, ahogy a hisztérikusan, habzó szájjal komcsizó és hazaárulózó fideszbirkák mentegetni próbálják a nyilvánvaló hazaárulást.

A mi pénzünkből, az általunk átadott, 800 milliós telken a magyar diákokat kiszolgáló diákváros helyett egy kínai, ateista, kommunista egyetem épül, amit aztán majd a sárgák használnak. Nem értem, hogy nem zavarja ez a nemzethy keresztényeket.

2021. ápr. 14. 08:04
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
450 milliárdos hitel, amit vissza kell nekünk fizetni, egy kínai magánegyetem építésével kapcsolatban. Ez az összeg több, mint amint az egész magyar felsőoktatásra költöttünk 2019-ben. Vajon ennyi pénzből mennyi fejlesztést lehetne végrehajtani a magyar felsőoktatásban?
2021. ápr. 14. 09:25
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

#21 pontosan

keresztény-demokrata-néppárt + fiatal demokraták szövetsége

Mindkettő mára ellentmond magának, egyáltalán nem keresztény korrupt vénemberek és asszonyok gyülekezete

Egyszer remélem megfizetnek mindenért.

2021. ápr. 14. 09:27
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

"Nevetséges, ahogy a hisztérikusan, habzó szájjal komcsizó és hazaárulózó fideszbirkák mentegetni próbálják a nyilvánvaló hazaárulást."

dörgölőzz üvöltve hisztérikusan a dobrevhez, és komcsizz üvöltve közben

2021. ápr. 14. 11:47
 25/47 anonim ***** válasza:
95%

24 Erről beszéltem, aki nem a Doktor Miniszterelnök úr ánuszát nyalogatja veletek egyetemben (haha, érted, egyetemben), az nektek komcsi...

Aztán benyaltok a kínai kommunistáknak, de úgy, hogy a nyelvetek a vakbelüket birizgálja.

2021. ápr. 14. 12:41
 26/47 anonim ***** válasza:
3%
te nyalogatod a dobrev ánuszát, és közben mindenki komcsi aki nem ért veled egyet
2021. ápr. 14. 12:44
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
26 És továbbra is tátott szájjal szaladgálsz a f.szerdőben, hát ez remek :D
2021. ápr. 14. 13:20
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy egy hatalmas átverés, hogy a kedves miniszterelnök minél több pénzt játsszon ki külföldre.
2021. ápr. 14. 14:36
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Ennél annyira kilóg a lóláb, annyira nyilvánvaló, hogy a "nagy keresztény, illiberális stb." kormány visszaálmodta magát a komcsi világba! Ugye Orbán elvtárs? Az egész nemzethy kúltúra egy nagy hazugság, az összes alkalmatlan emberekkel együtt! Pusztitják, ahol érik, mi pedig ez tudomásul vesszük?
2021. ápr. 14. 22:51
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

a kommunistákat agyagba kell döngölni

azóta vonyít az összes "liberális"

2021. ápr. 14. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!