Mi a baj a Fudan Egyetemmel? Miért hőbörögnek annyira facebookon?
Ha jól látom 34. legjobb egyetem a világon, olyan komoly amerikai intézményeket előz meg mint a New York-i egyetem, Los Angeles-i Kalifornia Egyetem, Duke Egyetem, Brown Egyetem stb..
Fél trillió forintból épül a campus, szóval elég komoly intézmény lesz.
Nevetséges, ahogy a hisztérikusan, habzó szájjal komcsizó és hazaárulózó fideszbirkák mentegetni próbálják a nyilvánvaló hazaárulást.
A mi pénzünkből, az általunk átadott, 800 milliós telken a magyar diákokat kiszolgáló diákváros helyett egy kínai, ateista, kommunista egyetem épül, amit aztán majd a sárgák használnak. Nem értem, hogy nem zavarja ez a nemzethy keresztényeket.
#21 pontosan
keresztény-demokrata-néppárt + fiatal demokraták szövetsége
Mindkettő mára ellentmond magának, egyáltalán nem keresztény korrupt vénemberek és asszonyok gyülekezete
Egyszer remélem megfizetnek mindenért.
"Nevetséges, ahogy a hisztérikusan, habzó szájjal komcsizó és hazaárulózó fideszbirkák mentegetni próbálják a nyilvánvaló hazaárulást."
dörgölőzz üvöltve hisztérikusan a dobrevhez, és komcsizz üvöltve közben
24 Erről beszéltem, aki nem a Doktor Miniszterelnök úr ánuszát nyalogatja veletek egyetemben (haha, érted, egyetemben), az nektek komcsi...
Aztán benyaltok a kínai kommunistáknak, de úgy, hogy a nyelvetek a vakbelüket birizgálja.
a kommunistákat agyagba kell döngölni
azóta vonyít az összes "liberális"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!