Mi a baj a Fudan Egyetemmel? Miért hőbörögnek annyira facebookon?
Ha jól látom 34. legjobb egyetem a világon, olyan komoly amerikai intézményeket előz meg mint a New York-i egyetem, Los Angeles-i Kalifornia Egyetem, Duke Egyetem, Brown Egyetem stb..
Fél trillió forintból épül a campus, szóval elég komoly intézmény lesz.
Nem fogja elszívni a hallgatókat, mivel sokkal nagyobb lesz a verseny nemzetközileg is, hogy bejuthassanak a hallgatók. CEU-ra is rengeteg külföldi járt, ezáltal nem szívta el a többi magyar egyetem mesterképzéséről a hallgatókat, mivel nem vettek fel mindenkit...
Ráadásul nem biztos, hogy lesznek állilag támogatott szakok, és ez sok magyar hallgatót ""elrettenthet""
Nem a Fundan Egyetem színvonalával van a probléma.
Hanem azzal,hogy kap egy csomó pénzt.
Külföldi elitegyetem, miért szorul rá magyar állami támogatásra?
Miközben a kormany a magyar egyetemeket milliardos elvonasokkal sujtja, a kinai egyetembe milliardokat es ertekes epuleteket nyomtak ajandekkent.
Ez nem a hazaarulas egzakt definicioja amugy? Elvenni a nep altal befizetett adot a neptol es egy kulfoldinek adni?
9:
Igazából nem a pénz miatt hazaárulás ez. Ez az egyetem ideológiai nevelést folytat, nemzetbiztonsági kockázatot jelent a beengedése. Ez lesz a letelepedési kötvényes, illetve a Pharaon ügy után a harmadik olyan, ami teljesen nyítlan definíció szerinti hazárulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!