Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor vehetjük le végre...

Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 19:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

38-40 hozzászólások /Itt van az eredmény:

[link]

2021. márc. 26. 08:52
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
41, pl. te hordod a maszkot? Az ostoba társaid akik szerint nincs vírus, hordják a maszkot? Persze, hogy nem véd, ha a fejetek tetejére húzzátok, meg 3 hónapig viselitek.
2021. márc. 26. 09:02
 43/45 anonim ***** válasza:

42! Én mindenhol hordom,és ez nem is lehet kérdés.Én fegyelmezett vagyok.

Egyébként véd,ezt a kínai szakemberek már tavaly elsőként leírták,és akkor

az olaszországi súlyos járványhelyzetet is a maszk használatával,és a távolságtartással tudták akkor tavasszal lokalizálni.

Ázsiában egyébként már jóval korábban a légszennyezettség ellen is hordák az emberek elsősorban Kínában és Japánban.

Ott ez teljesen elfogadott ahol rossz a levegő minősége. Nálunk is elkelne./ Kazincbarcika,Putnok,Ózd,Miskolc,Ajka,Salgótarján térségében/

2021. márc. 26. 18:00
 44/45 anonim ***** válasza:
2021. márc. 27. 19:38
 45/45 anonim ***** válasza:
35%

"Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?"

Én tisztát hordok és a szám sem lábszagú, ezért nem élem meg katasztrófaként.

2021. márc. 28. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!