Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 19:10
1/45 anonim válasza:
Ezt már csak a gázálarc fogja váltani barátaim...
3/45 anonim válasza:
Amikor én megmondom.
Soha. Tessék.
4/45 anonim válasza:
Nem értem az embereket miért zavarja ez annyira? Simán meglehetett már szokni.
Nem csak a Covid de más vírusfertőzéseket is meglehet vele előzni, közterületen nem, de zárt helységekben én kötelezően fenntartanám ezt innentől.
5/45 anonim válasza:
Undormány maszkot most is leveheted.
Orvosi, FFP2 és varrot maszkok nem undormány maszkok.
Mivel agresszívan és egyértelműen felindulásból írod ki a kérdést, gyanítom, hogy az értelmi színvonal olyan mélyen van, hogy lehet fel sem fogod, hogy a járványnak az eddigi legerősebb szakaszában vagyunk.
6/45 anonim válasza:
#4: Csak azt zavarja, aki magasról letojja az embereket és nem érdekli a közösség.
7/45 anonim válasza:
Chipet, karkötőt nem akarsz az emberekre rakatni 7/24-ben ?
8/45 anonim válasza:
Persze, hogy undormány a maszkod, ha hetekig hordod. Nekem nem undormány a maszkom. Szenveggyééé 😆😆
9/45 anonim válasza:
A szájszag azóta nem jön át mióta kötelező a viselése.
Szagolja mindenki a sajátját.
10/45 anonim válasza:
Értelmileg vagy azon a szinten, hogy felfogd, járvány van és ez segít enyhíteni a hatását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!