Létezik normális csomósodó alom? Meghülyülök a bolti undormányoktól ...
Vagy szétesik, belekeveredik, amikor szedném ki, vagy ragad, úgy kell kivakarni a tálcából és tiszta trutyi az egész lapát, tálca, alom. Pedig várok vele, hogy összeálljon, 1 órát. Nem tudom már mit használjak, próbáltam tescosat, sparosat, lidl-set, aldisat, pennyset, mint nagyon rossz, büdös, poros, undorító. Ha mind ilyen, akkor pedig valami szilikátosat, ami normálisan működik, tudtok ajánlani? De elsősorban csomósodó kéne, de másikat is írhattok, csak töltse ki a szerepét, ha lehet nem horror áron.
Köszönöm.
Melyik Tesco-s terméket próbáltad?
Nekem ez az alom tökre bevált! Nagyon sokat küzdöttem én is mert rengeteg kipróbáltam anno. Évekkel ezelőtt kínomban próbáltam ki, mert amúgy csak ezért járok már oda. :D
Ez a termék.
(Nekem leányzó a cicám)
Én szilikonosat szoktam, azzal nincs ilyen gond. Drágább valamivel, de hosszabb távon költséghatékonyabb.
Szerintem a vizelet szagát is jobban megköti.
Szia!
Mi évek óta ezt használjuk, mi meg vagyunk vele elégedve és olcsó is. 😊 Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!