Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 19:10
11/45 anonim válasza:
Csak a boltba, meg fontos helyeken veszem fel de utcán soha nem volt rajtam. Nem állított meg egy rendőr sem pedig ma közelébe voltam mert valakit igazoltattak. Hidd el csak tüntetésnél élnek a szabállyal. De az utcákon a kutyát nem érdekli
12/45 anonim válasza:
Nem undormány a maszk?Engem pl. zavar,hogy nem láthatom az emberek arcát,sehol egy mosoly stb.Nem is természetes,hogy úgy néznek ki mint a robotok,mindenki egyforma.
13/45 anonim válasza:
Mint ha előtte láttál volna akármiféle arcmozgást a nagy arcon kívül.
14/45 anonim válasza:
A mosoly hiánya nem teszik a maszkot undorítóvá. A maszkra lehet rajzolni mosolyt és arcot is.
Nem néznek úgy ki az emberek, mint a robotok. Nem egy formák. Az mimikájuk valóban hiányzik. Intelligens ember ezt más kommunikációs eszközökkel képes pótolni.
Mosoly helyet azt mondom: örülök, hogy látom.
OK. Te levennéd mindenhol a maszkot.
Neked többet ér egy mosoly, mint egy emberi élet, ami emiatt mondjuk pont miattad megy tönkre?
15/45 anonim válasza:
14.Nem állítottam olyat,hogy többet ér.Csak azt mondom,hogy ez nem természetes és az a baj,hogy 1 év alatt úgy hozzászoktak az emberek mintha ez normális volna,holott nem az.
16/45 anonim válasza:
Teljesen normális maszkot hordani akkor, ha azzal csökkenthetem a fertőzést.
17/45 anonim válasza:
Én már levettem, mivel boltba ritkán járok. Lehet engem utálni, de akkor sem fogom hordani.
18/45 anonim válasza:
Én nem hordtam kint soha, és szánalommal tekintek arra, aki annyira megvezethető, hogy szabad területen, egyedül maszkban mászkál. Boltban pedig olyat hordok, ami csipke, és szabadon tud áramolni a levegő, mellette pedig még az arcom is látszik valamennyire :) sosem szóltak érte sehol sem.
19/45 anonim válasza:
Érdekes, hogy azok a rossz fiúk, akik hordják...
20/45 anonim válasza:
Szerintem ezen a nyáron még biztos hordani kell,de elképzelhető hogy jövővő nyárig is kellhet,ha a vírus folyamatosan mutálódik.
Lehet hogy még évekig velünk marad a vírus,mint egy rossz álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!