Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?
Bizonyítottan covid pozitív emberek szándékosan nem hordanak maszkot és mennek közösségbe.
Szerinted?
Hiába pontozod le rendszeresen azokat akik a védekezés mellett szólnak,mert maszkot neked is kell hordani,hacsak nem a "társadalomfelettinek" tekinted magad.
Előbb utóbb majd kapsz egy szép kis sárga csekket egy járőrtől.Jól fog esni húsvétra.
#33 pl ami városunkban kB havi egyszer látok rendőröket akkor is csak a főtér környékén lődörögnek maszk nélkül és unottan bámulnak előre a jarokelőkre nem is figyelve.
Úgyhogy körberöhöglek téged is meg a csekket is.
Nálunk Pesten büntetnek,illetve szólnak.
Persze azért kerüljétek el-ha lehet, a zsúfolt belső tereket,és a reggeli "foghagymaillatos" szájszagot a távolsági buszokon.
"Én nem szemetelek. Nem azért, mert tilos, vagy mert büntetik. Azért nem dobom el a szemetet, mert ÉN olyan ember vagyok, aki nem dobja el a szemetet."
Ezt az idézetet lehet aktualizálni:
Én hordok maszkot járvány idején. Nem azért, mert a maszk viselés hiánya tilos, vagy mert büntetik azt, vagy azért, mert az orvosok és járványügyi szakértők ezt javasolják, sőt! kérik tőlünk és meg is indokolják nekünk szemléletesen és könnyen érthetően. Azért hordok maszkot járvány idején, mert ÉN olyan ember vagyok, aki hord maszkot járvány idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!