Mikor vehetjük le végre közterületen, boltokban, mindenhol ezeket az undormány maszkokat?
Én sem hordom utcákon, parkokban. Nem egyszer jött velem szembe rendőr, nem szóltak 1 szót sem, még csak csúnyán sem néztek. Boltban szólnak (ezt nem próbáltam ki, de másnak már szóltak, hallottam), oda persze én is felveszem, de az úgyis gyorsan megvan. Így egész jól el lehet lenni, esetleg próbáld ki. Vagy nem tudom, nálatok milyen a rendőrök. Nálunk ápolt fehér embereket nem szoktak zargatni, főleg ilyen hülyeség okán. :D
Egyébként valóban undorító a maszk, mert nem lehet benne rendesen levegőt kapni.
Reméljük, hogy mihamarabb vége lesz ennek a hülyeségnek.
"vagyis nem lesznek beoltva."
Dehogynem, csak várd ki a végét! Egymást tapossák majd az oltásért....
A maszk velünk marad,mint a Csillagok háborújában Vader Nagyúr esetében,remélem azért még a lélegzetvételünk nem lesz olyan jellegű.
Bár ha nem veszed fel az oltást akkor ezt nem lehet garantálni.
Velünk marad,mert már a divatipar részét képezi,rengetegen divatot csináltak már ebből.
A hölgy az ugyanolyan színű autóban,ugyanolyan kosztümben,és ugyanolyan szájmaszkban ül.Trendi lett a szép divatos maszk.
Sok ember úgy látom divatozik is ebben,nem csak az egészségét védi.
Az is fontos,hogy a maszkot tartsuk tisztán,ha már hordanunk kell.
Lehetőleg minden nap ki kell mosni,vagy el kell dobni.A nem kellően ápolt
maszkot valóban kellemetlen lehet hordani,és nem is szabad visszavenni.
29/Itt augusztusról már szó sem esik.A virológusok szerint ez jóval kitolódhat.Sajnos ez a rossz hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!