Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jogos, hogy a...

Szerintetek jogos, hogy a határon túli magyarok is szavazhatnak a választásokon? Fejtsétek ki a véleményeteket!

Figyelt kérdés
Egy közvélemény kutatást tartok. Kiváncsi vagyok, hogy mit gondolnak erről a magyar emberek. Sok embert megkérdeztem már erről és vannak akik szerint teljesen jogos, hiszen a határon túliak is magyarok, így joguk van szavazni az ország sorsáról. Viszont mások meg azt mondták, hogy szerintük ez nem jogos hiszen a külföldi magyarok nem itt élnek így nem tudnak objektív képet alkotni a magyar politikáról. Kizárólag közvéleménykutatás, senkit nem akarok megsérteni csak szerintem ez egy érdekes kérdés.

2021. márc. 18. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
73%
Arról nem ők tehetnek, hogy adót kell emelni, nekünk most is azért magasak az adóink, mert vállalkozóink nem szeretnek adózni, mert kell nekik a pénz úszómedencés, jakuzzis házra, jachtra az Adrián.
2021. aug. 5. 05:10
 62/65 anonim ***** válasza:
58%
Nem elég, hogy van egy népcsoport amelyik többségében, segélyen él, mondván nincs munka, hanem van egy vállalkozói réteg is, amelyik nem szeret adózni, két nap alatt miliárdospknakarnak lenni.
2021. aug. 5. 05:26
 63/65 anonim ***** válasza:
74%
a segélyen élők nem kerülnek annyiba mint amennyit Lölöke havonta zsebretesz
2021. aug. 5. 17:35
 64/65 anonim ***** válasza:
69%
Aki kormánypárti ezt mondja aki ellenzéki azt mondja. Bár szerintem akármelyik más szavazóréteget kipécézne egy efféle kérdés, a feltevője ki lenne tiltva
2021. aug. 5. 18:16
 65/65 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jogos hogy szavazhatnak. Sem az erdélyiek, sem a New Yorkiak.
2023. júl. 30. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!