Szerintetek jogos, hogy a határon túli magyarok is szavazhatnak a választásokon? Fejtsétek ki a véleményeteket!
Figyelt kérdés
Egy közvélemény kutatást tartok. Kiváncsi vagyok, hogy mit gondolnak erről a magyar emberek. Sok embert megkérdeztem már erről és vannak akik szerint teljesen jogos, hiszen a határon túliak is magyarok, így joguk van szavazni az ország sorsáról. Viszont mások meg azt mondták, hogy szerintük ez nem jogos hiszen a külföldi magyarok nem itt élnek így nem tudnak objektív képet alkotni a magyar politikáról. Kizárólag közvéleménykutatás, senkit nem akarok megsérteni csak szerintem ez egy érdekes kérdés.2021. márc. 18. 21:22
61/65 anonim válasza:
Arról nem ők tehetnek, hogy adót kell emelni, nekünk most is azért magasak az adóink, mert vállalkozóink nem szeretnek adózni, mert kell nekik a pénz úszómedencés, jakuzzis házra, jachtra az Adrián.
62/65 anonim válasza:
Nem elég, hogy van egy népcsoport amelyik többségében, segélyen él, mondván nincs munka, hanem van egy vállalkozói réteg is, amelyik nem szeret adózni, két nap alatt miliárdospknakarnak lenni.
63/65 anonim válasza:
a segélyen élők nem kerülnek annyiba mint amennyit Lölöke havonta zsebretesz
64/65 anonim válasza:
Aki kormánypárti ezt mondja aki ellenzéki azt mondja. Bár szerintem akármelyik más szavazóréteget kipécézne egy efféle kérdés, a feltevője ki lenne tiltva
65/65 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos hogy szavazhatnak. Sem az erdélyiek, sem a New Yorkiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!