Azoknak a gyerekeknek, akik nem kellenek az örökbefogadó házasoknak, hol van jobb helye szerintetek: gyermekotthonban vagy egy meleg párnál?
Tehát az ilyen 5-6 éves, fejlődésben lemaradt, beteges, cigány származású, örökbeadható gyerekekre gondolok.
(Egyedülállók meg melegek korábban is csak akkor kaptak gyereket, ha egy házaspárnak sem kellett a gyerek az országban.)
Félreértesz, én heteroszexuális vagyok és keresztény is.
Egyébként azt gondolom, hogy a gyereknek anya-apa mellett a helye, de ha senkinek sem kell a heteroszexuális párok közül, egy meleg párnál is jobb jövő várhat rá, mint egy intézetben. De ez csak az én véleményem, épp ezért kérdeztem másokét is, hogy ki hogyan látja...
Még mindig nem értem, hogy miért baj az, ha ők kapják azokat a gyerekeket, akik másnak nem kellettek.
Ha minden házaspár nemet mondott egy gyerekre, legalább utolsó esélynek megkaphatnák ők, mert valószínűleg a meleg pár legalább dolgozik, eltartja a gyereket és ha felnő, akkor örököl valamit az örökbefogadói után, nem pedig mehet a semmibe, mint az intézetisek.
Lehet, hogy csak a saját lelkiismeretem akarom elhallgattani, mert én sem szívesen fogadnék örökbe idősebb/fogyatékos/roma gyereket...
Volt egy b.zi nagybátyám. A nagyanyámnál nevelkedtem és eleinte csak arról hallottam, hogy papnak készült. Aztán kidobták a papságtól amikor kiderült.
Otthon nem látszott a viselkedéséből, de már idős korában nekem kellett hordani orvoshoz és ahova menni akart.
Végül egy olyan fiatal férfira hagyta a családi vagyont, aki reggel korán elment otthonról, csak reggelit kente meg neki és betette a hűtőbe.
Este későn járt haza és akkor csinált neki vacsorát, mégis a család minden vagyonát rá hagyta ez a beteges állat.
Amikor mentem hozzá, hogy nap közben vigyem ide oda,
Egy emelettel lejjebb megállítottak a szomszédok, hogy elmondják, mindenféle furcsa ijesztő alakok járnak hozzá sokszor, de én mit csináltam volna ezzel? Az ő élete volt, nem szólhattam bele. Igaz, a mi családi otthonunk volt, de a gazember eltékozolta idegeneknek még 2000 előtt a családunk mindenét a beteges dolgai miatt.
Eléggé megviseli az embert, ha egy ilyen van a környezetében, aki nem a normákus egészséges mintát követi. Lelki zavarokat, szinte életre szóló komlexusokat okoz egy gyerek életében.
Az ilyenek soha ne vehessenek részt gyermek nevelésében, mert az életreszóló leki zavart okoz! Sajnos én tudom.
26
Akkor olvasd el, hogy mit írt a 07.15-ös, mert nem arról írt, mint amit TE kitaláltál belőle.
Vagy netán TE is így szerezted meg mások CSALÁDI otthonát?
Mindenki arra hagyja a saját örökségét, akire akarja.
Én heteroszexuális vagyok, de ha gyerek nélkül halnék meg és lenne egy ilyen idióta unokaöcsém, mint a 25-ös, akkor inkább ráíratnám a házam az SOS gyermekfalvakra, hogy ne ő kapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!