Azoknak a gyerekeknek, akik nem kellenek az örökbefogadó házasoknak, hol van jobb helye szerintetek: gyermekotthonban vagy egy meleg párnál?
Tehát az ilyen 5-6 éves, fejlődésben lemaradt, beteges, cigány származású, örökbeadható gyerekekre gondolok.
(Egyedülállók meg melegek korábban is csak akkor kaptak gyereket, ha egy házaspárnak sem kellett a gyerek az országban.)
11
Azok az eleve hátrányos helyzetben felnőtt szerencsétlen felnőttek egyáltalán nem lennének "hitelesek".
Stockholm szindróma.
3. vagyok és elsősorban a 7-eshez szólnék:
Nem tudom, te honnan jöttél, de ahonnan én kikerültem, ott most is teli van az intézet 6, 7, 10 éves kicsikkel. Miközben jogszabály írja elő, hogy a 12 alattiakat nevelőszülőnél kéne elhelyezni. De hiába, mert nincs annyi nevelőszülő.
Pont az előbb olvasgattam örökbefogadás kategóriában, ott találtam az alábbi kérdést. Nekem ezt pl. nagyon fájt olvasni, hogy mennyi embernek nem kellenek ezek a gyerekek :( https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__orokb..
Azt gondolom, hogy
-amíg a kormány sz*rik bele a gyerekvédelem ügyébe
-amíg egy állami gondozásból kikerülő fiatalnak szinte semmi lehetősége a normális életre
-amíg a nevelő ellophatja és hazaviheti az intézetből az adományt a saját gyerekeinek
-amíg a nevelő ezt azért teszi, mert egy takarító többet keres nála
-amíg egy állami gondozott gyerek ruhapénze 2004 óta nem változott
-amíg egy 18 évesen a rendszerből kikerülő gyerek egész élete elfér fél szemeteszsákban
-amíg olyan hatékony a rendszer, hogy a 18 éves fiúk nagy része a börtönbe megy az intézet után, a lányok pedig anyaotthonba a semmibe szült gyerekeikkel,
...addig a mocskos kormánynak kezet kéne csókolni minden egyed házaspárnak/egyedülállónak/meleg párnak, hogy ebből a nyomorból kiemelnek egy gyereket.
Ja, kérdező. A finn donátanna, a legfinnebb kinézettel. 5 párti koalíció semmidiplomás -"közigazgatás"- nagyszájúja.
Aki PONT abból lett miniszterelnök, ahogy felnőtt, és jól profitált belőle.
De "környezetvédő" is, hogy tényleg semmi ne maradjon ki. Jővőre valami finn nemzeti ünnepen burkában fogjuk látni.A la újzéland.
Ennyit ért a kérdésed, kibújt a lóláb.
18-kérdező
Nem, mert társadalmi/közösségi hatásban hatványozottan nagyobb kárt okoznak a hasonlók, akárkik is "nevelték".
Különben a skandinávoknál eleve mindig is baj volt, talán kifagy az agyuk vagy mi.
Meg aztán manapság még több bajuk van, még több mindennel. Az evangélikusaikkal, a migránsaikkal, a ferdehajlamúikkal.
Ha nem tanultál -esetleg külföldről írsz- magyar nyelvtant: "akik - kerülNEK".
Pontosan az ilyen gondolkodású emberek miatt nincs megoldva 30 éve a cigánykérdés. Aztán ez még nektek kevés, legyen már Szülő 1 és Szülő 2, mert nektek mindenki annyira ugyanolyan.
Ne legyen senkinek sem identitása. Csak vásároljunk nonstop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!