Liberális ellenzékiek, mit jelent számotokra az LMBTQ-tábort gyarapítani?
Amúgy nem érdekel, csak a lenti fogyatékos kérdés mintájára írtam ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Ettől függetlenül természetesen várom válaszaitokat.
Ez elég rossz analógia. Te egy kb. 2%-os kisebbségről beszélsz, akinek mondjuk a Párbeszéd engedné, hogy összeházasodjanak. Az általad linkelt trollkérdés meg arra céloz, hogy a Fidesz szavakban a keresztény vallás értékrendjét követi, tetteiben pedig hát na (inkább ők gyarapítják az LMBTQ-tábort, nemdebár?!)
"Ettől függetlenül természetesen várom válaszaitokat."
Hiszed vagy sem, de tök konzervatív életvitelt folytatok: Heteroszexuális párkapcsolatban élek, most tervezek házasodni, és nagy családot szeretnék majd.
De ha valaki nem így él, engem aztán nem zavar, ha ő is békén hagy engem! Nekem nem lenne rosszabb az életem, ha homoszexuális párok házasodnának. Sőt, azt kifejezetten támogatnám, hogy pár gyereknek az árvaház helyett inkább egy középosztálybeli homoszexuális nevelőszülőpár jusson!
"Számomra az LMBTQ tábor legszínesebb példája a Fidesz párt, ott van a legtöbb meleg politikus, aztán ki tudja mi minden még ami ki sem derült!"
Aha, miközben a Momentumba a beugró minimum a biszexualitás és virágzanak benne a kamu hetero házasságok és párkapcsolatok :D
#7 többségi (oroszul bolsevik) "elvtárs"! Valaki nemrég lebukott, hogy egy meleg partiról, a rendőrök elől menekülve mászott lefelé egy ereszen.
Nem tudod véletlenül hogy ki lehetett az? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!