MSZP? SZDSZ? Már nem is léteznek. Honnan tudod, hogy a Jobbik vagy pl a Momentum lopna-e? Sosem voltak még kormányon. Viszont a fidesz lop, ez tény!
2021. febr. 15. 15:53
2/25 anonim válasza:
Mért lopnék? Eddig se loptam elég jól keresek. Ha az ország élén lennék, szerinted szarabbul keresnék?
2021. febr. 15. 16:00
3/25 hollófernyiges válasza:
Ugyan már kedves kérdező? Te nem erőszakolnád meg azt a miniszoknyás lányt, aki előtted megy a sötét utcán? Nem sikkasztanál, ha te lennél a Rákos Gyerekek Alapítványának vezetője? Nem rabolnál bankot ha éppen pénzzavarba kerülnél? Na ugye, mit kell itt erkölcscsőszködni.
2021. febr. 15. 16:06
4/25 anonim válasza:
Aki lopott életében pl munkahelyről, gondolom azért mert sz@rul fizetett és próbálta kicsit a fizetését "feldobbni".
Anno a kommunizmusban, meg mindenki lopott, estek le vezetékek meg ez+az csak itt is van a hangsúly MINDENKI!
Egyébként én még sose loptam semmit, ameddig nem egy egyszerű polgár kerül vezetői poziba, mindig lesz lopás persze a mérték sem mind1 mert a lónak a cerkájának is van vége. Amúgy én speciel nem lopnék, túl becsületes vagyok ahhoz és jószivű hogy ilyet tegyek, inkább adnék, ezért van az hogy örülök ha valakinek sikerül vmi az életben, és több ilyen felfogás kéne nem csak ebben az országba hanem máshova is.
2021. febr. 15. 16:07
5/25 anonim válasza:
Lopnék én, de mire megválasztanak már nem lesz miből.
2021. febr. 15. 16:07
6/25 anonim válasza:
Tipikus, fideszes rablómese!
Ez az erkölcsi szint náluk.
2021. febr. 15. 16:09
7/25 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel elárulod azt, hogy bizony akikre Te szavazol (FIDESZ) - lopnak - hiszen benne van a kérdésedbe a válasz is. Az, hogy az ellenzék lopna-e, hát kitudja? Sok párt nem volt még kormányon - adjunk nekik lehetőséget és majd meglátjuk.
2021. febr. 15. 16:14
8/25 anonim válasza:
Lehet, hogy más is lopna, de ilyen arcátlanul biztos nem, hogy a haverből az ország leggazdagabb emberét csinálják.
2021. febr. 15. 16:15
9/25 Shai-Hulud válasza:
Már bocsánat, de az, hogy a másik is lopna, nem mentesíti az éppen hatalmonlévőt az alól, hogy ő is lop.
Ebből a szempontból nem érdekel, hogy ki van hatalmon, EGYIK SE LOPJON!!!
Aki pedig lop, az egyszerűenb tolvaj, és börtönben a helye. Akkor is, ha kormánypárti, és akkor is, ha ellenzéki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!