Szerintetek igaz ez a cikk? Mit szóltok ezekhez a statisztikákhoz, hogy ilyen népszerűtlenek az ellenzéki politikusok? Mit szóltok, hogy az ország nagy része nem ismeri pl. a Momentum politikusait?
Igaz, kormányközeli intézet készítette, a közmédia hozta le a hírt, viszont én úgy gondolom, hogy reális, amit írnak/kimuattak.
E szerint Orbán, Szíjjártó a legnépszerűbbek, bár nekik is megvan a piros csíkjuk, bizonyára onnan kerülnek ki az ellenzéki fórumozók, tüntetők.
Érdekes például, hogy nem nagyon ismerik az ellenzéki politikusokat az emberek:
-Lényegében csak Gyurcsányt, Dobrevet, Karáncsonyt ismerik, de ők sem túl népszerűek, Gyurcsányt egyenesen utálják.
Érdekes, hogy az ellenzéki média, és a fórumozók sztárjait (Fekete-Győr, Márki-Zay, Jakab) alig ismerik, akik ismerik, sokan azok közül sem szeretik őket.
Vidék is benne van a mintában, ott főleg nem ismerik Fekete-Győr Andrást pl.
Pedig mindenkinek van internete legalább, de nem nagyon olvassák a 444-et, indexet, nem érdekli az embereket.
Mit szóltok ezekhez a számokhoz? Inkább a liberálisokat, baloldaliakat kérdezem, akik ebben a világban élnek, és nagyon szeretnék, hogy pl. a momentum jól szerepeljen, és kiderül, hogy a 3/4-ed ország nem ismeri a vezető politikusát.
Kedves bérkérdező!
Mennyi a gázsi ezért a sunyin sugallt és hazug kormánypropagandáért?
""Mennyi a gázsi ezért a sunyin sugallt és hazug kormánypropagandáért?""
Ha valami nem tetszik a baloldalon rögtön kormánypropagandáznak.
3-as szerinted a Nézőpont intézetet ki pénzeli? Az M1-et szerinted ki pénzeli?
A kormány vagy Soros adja ezeknek a pénzt?
Ha a kormányra tippelsz, akkor van rá esély, hogy kormány propaganda...
""Mit szóltok, hogy az ország nagy része nem ismeri pl. a Momentum politikusait?""
Az emberek jelentős része nem tudja melyik pártban mely politikusok politizálnak név szerint.
Az emberek nagy része csak azok nevét ismeri akiket a hírekben hall nap mint nap - például nem ismerik név szerint a Mi hazánk vagy az LMP politikusait stb.. Szerintem ez azért még nem bűn.
#6/6
Miért, te ismered az LMP tagokat? Mert én még leragadtam Szél Bernadettnél meg Hadházynál, Ungár Péternél és Sallai Róbertnél, de tudtommal egyikük sem törzstagja már az LMP-nek. Ja, még volt Demeter Márta is, nagyon büszke vagyok arra, hogy emlékszem a nevére, de már ő se társelnök, mert őt is elpakolták.
Ember legyen a talpán, aki tudja követni, hogy mi van az LMP-ben. Szerintem már nem is érdemes követni.
"az ország nagy része nem ismeri pl. a Momentum politikusait"
Addig jó ez nekik, különben kúszna fel a piros csík rendesen. Jobb is nekik ha csak a butapestiek ismerik őket, ott van a célközönségük...
A Momentum gyakorlatilag csak egy szűk rétegnek üzent eddig. Teljesen természetes, hogy vidéken nem ismerik őket.
A többi kicsi pártban pedig már évek óta megy a marakodás. Tényleg követhetetlen, hogy éppen ki vezeti ezeket.
Gyurcsány mindig is (legalább is az Öszödi beszéd óta) a legelutasítottabb politikus volt. Dobrev pedig keményen dolgozik azon, hogy ebben felzárkózzon a férje mellé.
Karácsonyt pedig úgy sikerült megválasztani, hogy a rá szavazók többsége sem tartotta alkalmasnak a feladatra, de megetették velük, hogy "változás, összefogás kell". Ráadásul Karácsony egy olyan párt tagja, amelyiknek minimális az országos támogatottsága.
Fél éve a COVID-ról szól a politika, a kormány pedig egyértelműen jól kezelete (ami nem azt jelenti, hogy ne lehetett volna még jobban) a helyzetet, ami Orbán erősítette.
Nagy változás sem a korábbi felmérésekhez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!