Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ti büszkék vagytok...

Fideszesek ti büszkék vagytok Kósa Lajosra?

Figyelt kérdés

Konkrétan a csávó jelenleg már lábon kihordta az agyhalált, bár korábban se volt egy IQ bajnok. A politikai pályafutása is csak a fullosan a mutyizásról szólt, akármilyen pozícióba tette be a fidesz, ott botrány ltt hamarosan. Büszkék vagytok Lajosotokra?

https://www.youtube.com/watch?v=GFMX3wgUuqI

ma 01:10
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és igen büszke vagyok Lajosra, ő még mindig okosabb mint a szavazói.
Nem vagyok fideszes és csodálatos, hogy nemcsak korrupt, de agyhalott emberek is lehetnek politikusok.
3 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Fogalmad sincsen arról milyen ember Kósa, ez látszik a kérdésedből. Olyannak látod amilyennek láttatni akarja veled a ballib propaganda. te meg bevetted.

Kifejezetten okos és értelmes ember, csak nem olyan nagyképű barom mint akiket te politikusnak szeretsz megszavazni.

ma 02:12
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Ajánlom figyelmedbe a szavazási lehetőségek közül az elsőt, rád is és Kósára is igaz.
ma 02:18
 3/7 A kérdező kommentje:
ma 02:19
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Vicces, ráküldtek a megafososok a gyakorira egy debil gyereket, a szokásos 2,5 pipával. Legalább valami értelmesebb hozzászólást kreáltak volna, de csak erre futott. ballib, ballib, ballib, ballib, mindenki ballib
ma 02:40
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
Nekem szimpatikus embernek tűnik. Szívesen haverkodnék vele.
ma 02:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kóser Lali is ballib ahogy a pártja is
ma 06:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Kupakos Lajos az egyetlen olyan orbánista, aki megáll nyilatkozni és nem pattintja le csípőből a "nem baráti" médiát

Ez akkor is nagy dolog ha többnyire marhaságokat mond.

És nem véletlenül született az a - nyilván rossszindulatú - vélekedés, hogy Pacal-Rezsi Szilárdot csak azért tartja a fidesz, hogy Kósa okosabbnak tűnjön mellette.

ma 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!