Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek és Ellenzékiek...

Fideszesek és Ellenzékiek egyaránt! Szerintetek most Orbán egy paprikajancsi?

Figyelt kérdés

Válság van, növekszik a munkanélküliség, csökken a fizetőképesség, az infláció rekord magas. Orbán mégis annyira tehetetlen, impotens a helyzettel szemben, hogy ennél jobban egy csöves sem lehetne az. Nem képes semmire, egyetlen istenverte nyomorult munkahelyet sem tudott megvédeni sem teremteni.

10 évig nem kellett csinálnia semmit, mert a konjunktúra fújta a szelet a gazdaságunk vitorlájába magától. Orbánnak semmi érdeme nem volt benne, ő csak a saját ügyeit intézte (hatalmon maradás, haverok, propagandák). Most van először, hogy tennie kéne valamit, de képtelen bármire is. Egy paprikajancsi.

2008-ban Gyurcsány volt a paprikajancsi. Ő is tehetetlen volt, meg is kapta ezt a becenevet. Paprikajancsi mindig az aki az aktuális helyzetet képtelen kezelni és egy balfácán.

Most viszont Orbán lett a paprikajancsi?

2021. febr. 11. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok/voltam, szerintem is Orbán egy paprikajancsi
Fideszes vagyok/voltam, szerintem Orbán nem egy paprikajancsi
Ellenzéki vagyok, szerintem Orbán egy paprikajancsi
Ellenzéki vagyok, szerintem Orbán nem egy paprikajancsi
35 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Sok dologgal egyetértek, amit a Fidesz papíron képvisel, de Orbán egy csicska már. Próbál talpraesett, erős vezetőnek tűnni, de fogalma nincs mit csinál. 2000 milliárd forintot akar most befektetni a felsőoktatásba, amikor egy csomó ember elvesztette a munkáját. Kérdem én, miért nem tud várni a felsőoktatás fejlesztése? 2000 milliárd forint már állami szinten is elég sok píz.
2021. febr. 11. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Sebastian Kurz most szerintem a legjobb politikus Európában. Hasonló elveket képvisel, mint a Fidesz, csak tud gondolkodni is mellette.
2021. febr. 11. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Nincs semmilyen válság. Senki sem vesztette el a munkáját. KSH megmondta, még többen is dolgoznak, mint egy éve. Ráadásul Orbi mindenkit meggyógyít.🤪
2021. febr. 11. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Orbán már mindent megtett a bukásáért, már csak az ő Őszödi beszéde hiányzik.

Igaz, akkor sem lenne akkora a pofára esés, mint Gyurcsánynál, de azért nagy lenne.

2021. febr. 11. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Kurz?ő még 40 sincs!akkor mégsem hülyék a fiatalabbak?most készül gyártatni az orosz és kínai vakcinákat a hazájában,ettől nem rettegnek az osztrákok?
2021. febr. 11. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Én írtam Kurzot, és 18 éves vagyok, szóval nem, nem hülyék a fiatalabbak. Talpraesett faszi Kurz. Harmadik lábam ki van már a vakcinaretardáltságokkal. Egyik sem veszélyes, a jelenlegi tapasztalatok szerint. Nem lesz csak attól veszélyes, mert oroszba vagy Kínába gyártják.
2021. febr. 11. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Sok mindennel egyetértek amit a Fidesz elméletileg képvisel viszont semmivel sem abból amit gyakorlatban megvalósít.
2021. febr. 11. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én jobb szeretem a Simicska úr által kitalált jelzőt... Elvégre Simicska úr egy okos ember: orbán eeeeegy geeeeciiiiii.
2021. febr. 11. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
El-le-he-tet-le-nít. De mindenkit aki le akarja váltani a fideszt. Undorító, gyomorforgató, szégyen.
2021. febr. 11. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Az eddig elért eredményei alapján, nem az.
2021. febr. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!