Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?
Figyelt kérdés
És ha nemcsak a parlamenti pártokat nézzük?2010. aug. 18. 19:11
82/93 anonim válasza:
Pedig sajnos a zsidók ölték meg Jézust, olvastam a Bibliát, és kezdettől meg akarták ölni, Pilátus nem akarta, hanem ők mondták. Talán a média hatása, hogy ezt nem tudják az emberek.
83/93 44kissjozsef19 válasza:
Tanúság. A kérdést úgy kell feltenni: Melyik parlamenti pártban van a legtöbb magyar?
85/93 anonim válasza:
"na akkor mégegyszer megkérnélek titeket.. irjátok le szám szerint melyikben hányan zsidók, és kik azok.. mert mndenki nagyon magabiztosan mondta h mszp,szdsz,lmp.... de még nem láttam listát arról h kik lennének azok... "
Bumbi én komolyan nem értem ezt a többórás vergődésed. Ha zsidó vagy miért zavar, hogy más zsidók beléptek egy Magyarországi pártba? Netán fajgyűlölő vagy? Magyarellenes? Ha nem vagy zsidó akkor meg mit pörögsz ennyit rajta? Nem tök mindegy ki hová lép be?
86/93 anonim válasza:
"Mégis áruljátok már el azokat a nagy titkokat hogy a zsidók hogyan uralják az országot! Mert még konkrétumot egyetlen nagyokos sem mondott. "
Naponta legalább hatvanszor mondják el. Arról, hogy te nem figyelsz nem mások tehetnek.
87/93 anonim válasza:
Milyen sok sötét ember van itt. Elszomorító.
89/93 anonim válasza:
bizony meglatszik hpgy sok idegenszivu ul a patkoban
90/93 anonim válasza:
melyik parlamenti part dolgozik a NEMZETERT es melyik ellene???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!