Melyik parlamenti pártban van a legtöbb buddhista?
Én is értem. xD
Aki nem érti:
Volt egy "Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?" kérdés, és erre egy reakció, esetleg ugyanaz a kérdező tudni akarja a választ kérdésére de nem biztos.
A kérdésre válaszolva: nem tudom :D
A buddhisták még nem okoztak kárt az országunknak, így a kérdés érdektelen. De vannak akik egy másik behatárólható közösséget alkotnak, és mint a sáskajárás tevékenykednek.
Persze nem azt mondom, hogy egy közösség minden tagja kártékony. De sajnos a másik közösség a társadalom méretéhezképest túl nagy súllyal van hazánkban " megálldva" amit a saját érdekükben alaposan ki is használtak.
ma 07:54
Mond ki nyugodtan: ZSIDÓK!
Szerintem a buddhisták nem politizálnak - sajnos.
A zsidózóknak meg annyit üzenek: több zsidó VALLÁSÚ, MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ ember él/élt az országban aki sokat tett érte, saját tehetségével az előrejutást segítette, mint azok akik kárt okoztak volna. Nem is tudok ilyet konkrétan...
Mégis miért érdekelne a magyar származás? Hány nem magyar származású hős volt aki a magyar nemzetért élt? Petőfi, Táncsics, Anjou-k... stb..
De voltak magyar származású zsidók, akik nem éppen pozitív figurái a történelemnek, pl Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Kun (Kohn) Béla, Péter Gábor...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!