Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?
Bizony, hogy az! És tudjátok miért? Mert az az igéret Ábrahámnak, hogy "megáldatnak a te magodban a földnek minden nemzetségei."
Büszkén merem állitani, hogy a zsidóknak köszönheti Magyarország és minden más nemzet is a felemelkedését, a javait. Lehet, hogy nem jól áll az országunk, de nélkülük még ennyi sem lenne. Tudom, hogy ez nagyon sok embernek fáj, és ettől én is hazaáruló vagyok sokak szemében, de ezen érdemes elgondolkodni!
zért zsidók voltak Kun Béláék, Rákosiék, a kommunista vezetők, az ÁVH-sok nagy része, azok, akik átmentették a hatalmukat, és a pénzt, majd Antall, Horn, Gyurcsány, Orbán, Bajnai és embereik
és zsidók voltak: Neumann János, Szilárd Leó, Teller Ede(atombomba atyja), Schwarz Dávid(zeppelin alkotásába vett részt), Wigner Jenő(nobel dij), Polányi jános (nobel dij), a Polgár-lányok, Hajós Alfréd...
na? utáljuk a zsidókat?? sok világhirü magyar zsidó származásu emiatt ne szeressem öket? ök gyarapitották a hazát, és zsidók voltak, és???
lol.. erről beszélek.. amig nemtudod h vmeikük zsidó, büszkélkedsz velük a nagy hires magyarok, tudosok, miket fel nem találnak.. most.. hát nem önzetlenül tették, nem is saját ötletekkel.. hajós alfréd nem saját ötlettől vezérelve lett olimpia bajnok? ne viccelj máá...
és nem érted hogy lehet kommunizmussal egy lapon emlegetni meg kun béla rémtetteivel?
hogy jött ide a kommunizmus már megin?
én meg nem értem hogy lehet 1-2 ember alapján (rákosi, kunbéla) megitélni egy egész rasszot..
Bizonyára a nóbel díjas zsidóknak nagy hasznuk és pénzük folyt be a kinevezésből. Nem furcsa, hogy mindenegyes tett mögött egy egész folyónyi pénz van a háttérben?
Először csak a kis díjak, kinevezések, atán végül a városok, országok.
Nem lepődnék meg, ha hamarosan Magyarországból Izrael lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!