Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik parlamenti pártban van...

Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?

Figyelt kérdés
És ha nemcsak a parlamenti pártokat nézzük?
2010. aug. 18. 19:11
 61/93 anonim ***** válasza:
55%
Tehát azt, hogy Izrael a zsidókat illeti, az igazolja, hogy elfoglalták, azért, mert meg van írva, hogy őket illeti, és ez igazolja az Írást... Te se vagy kicsit filoszemita. Az nem egy indok, hogy valami le van írva a Bibliában.
2010. szept. 6. 14:15
 62/93 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy az egyik híres rabbijuk is azt mondta, hogy az ő "Istenük" a Sátán, úgyhogy kicsit húzós egy ilyen aljas népet Istennel egy napon említeni.

Egyébként nagyon sok a zsidó az LMP-ben, ahogy már az elődjében is volt, de sok van az MSZP és a FIDESZ vezetői között is.

2010. szept. 6. 14:23
 63/93 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen mindegy a pontos szám, hiszen aki nem zsidó a fideszben az is nekik dolgozik

[link]

2010. szept. 6. 14:30
 64/93 anonim ***** válasza:
92%

Akik szerint a zsidóknak nem céluk, hogy minnél több országot, vagy bármi mást irányítsanak, és hogy az egyetlen dolog, ami élteti őket, a pénz, nem érdekük, hogy minnél több legyen belőle, az vagy elfogult, vagy pedig vak, vagy hülye.

Mégis, a szerencsétlen, meghurcolt zsidók eddig mely évben nem vetették fel azt, hogy "holokauszt", meg minden? Mennyi bevétel jött nekik abból, hogy még mindig ezt a lejáratott témát újra és újra felhozzák?

Vajon miért írtották őket? Talán nem azért, mert féltek, hogy olyan hatalmas vagyonokra és befolyásra tesznek szert, mint most?

Kicsit talán utána kéne olvasni a történelemnek, de hiteles forrásból, nem pedig az általános/középiskolai történelem tankönyvből, amiben kb. annyira hiteles infok vannak, mint amennyire ártatlanok Izraeli pajtásaink..

2010. szept. 6. 15:24
 65/93 anonim ***** válasza:
0%

Filoszemita lennék? Mindenképpen. Cionista? Egyértelmű. Miért? Mert hiszek Isten beszédében, a Bibliában. Teljesen mindegy mi történik ma akárhol, mit nyom a liberális média vagy az ultranacionalisták, ettől függetlenül a Biblia szavai igazak. Márpedig Isten azt mondta, hogy Izrael az ő kiválasztott népe. Miért? Nem azért mert egy rabbi vagy a zsidók mondták ezt, hanem mert Isten mondta.

"Mert kiválasztá magának az Úr Jákóbot, Izráelt a saját örökségéül." Vagy E/1-ben: "Én vagyok az Úr, a ti Istenetek, a ki kiválasztottalak titeket a népek közül."

Tudom erre mondják némelyek, hogy ez igy volt anno, de betelt a pohár, ezért Isten elvetette őket. Ez nem igaz, Pál apostol beszél róla, hogy a zsidók megkeményedése Isten felé csak ideiglenes.

Más helyeken Ábrahám áldásairól beszél, hogy az ő magvában (azaz a zsidókban) áldatnak meg a föld minden nemzetségei. Azt is mondja, hogy aki őket áldja áldott, aki őket ákozza az átkozott.

És végezetül egy csodálatos igéret Izrael számára:

"És azon a napon lesz, hogy nyomtatókővé teszem Jeruzsálemet minden népnek; a ki emelni akarja azt, mind szakadva-szakad meg, noha összegyül ellene a föld minden pogánya."

2010. szept. 6. 16:42
 66/93 bumbi02 ***** válasza:
0%

Akik messze nem keresztények, csak névlegesen, vagy a tradicionális egyházak szintjén. Bibliai értelemben az nem keresztény... Csak ezt szeretném tisztázni.

és a felsorolt gonosz zsidók közül szerinted hányan gyakorolták a vallásukat? és hányan voltak névlegesen azok? na paff...

2010. szept. 6. 18:49
 67/93 anonim ***** válasza:
0%
Csak mig egy zsidó nem feltétlen (sőt inkább egyáltalán nem) attól zsidó, hogy zsidó vallású, addig egy "keresztény" attól "keresztény", hogy ezt a cimet akasztja magára. Utóbbi nagyobb szégyen: mikor olyanok akasztják magukra a kereszténységet, akik köszönőviszonyban sincsenek vele. Ettől erőtlen ma a kereszténység, és ettől bukott meg a történelem során.
2010. szept. 6. 18:58
 68/93 anonim ***** válasza:
91%

16:42

"Nem azért mert egy rabbi vagy a zsidók mondták ezt, hanem mert Isten mondta. "

muhaha Isten mondta, az valós, de amit a Biblia ír az nem hiteles, ez jó:)

Továbbra sem értem hogy miért kell utálni a zsidókat és akármennyire érdeklődő vagyok, sehol senki nem tudta nekem értelmesen elmondani az álláspontját. Csak a kurucinfo és társai által szajkózott mondatok köszönnek vissza mindenki szájából. Nem tudom miért akadnak ki ha egy zsinagóga átadásán zsidók vannak jelen. A karácsonyi misén meg keresztények vannak mégse tesznek gunyoros megjegyzéseket a képek alá. Sőt abban is biztos vagyok hogy a sok hagyományőrző keresztény atyafi nem gyakori vendége a katolikus megmozdulásoknak.

Magyar vagyok, nem vagyok vallásos, de tisztelem és tartom a történelmünkhöz tartozó vallási ünnepeket. Nem gyűlölködök senki ellen csak mert valaki azt mondja: utáld. Nem érzem úgy hogy a zsidók ránktukmálják magukat, nem érzem úgy hogy bármit el akarnának venni, főleg nem az országunkat. Vannak zsidó ismerőseim, vagyis akiket ti annak neveztek, bár a vallásukat nem tartják. Teljesen olyanok mint akárki más, próbálnak boldogulni, nem lopni és csalni, hanem munkával megélni.

2010. szept. 7. 21:40
 69/93 anonim ***** válasza:
0%

16:42 vagyok. Nem értem, mit nem értesz a mondaton :D. A Bibliát én Isten beszédének tartom, és ezért mondtam, hogy Isten választotta ki Izraelt. De szerintem csak valamit félreértettél.

Amúgy osztom a véleményed, és szerintem ez a helyes hozzáállás, amit gyakorolsz!

2010. szept. 7. 22:53
 70/93 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha néhány halandó zsidó azt írta egy azóta igencsak népszerűvé vált könyvben, hogy az ún. Isten a zsidókat választotta ki arra, hogy uralkodjanak a többi nép felett?
2010. szept. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!