Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik parlamenti pártban van...

Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?

Figyelt kérdés
És ha nemcsak a parlamenti pártokat nézzük?
2010. aug. 18. 19:11
 31/93 anonim ***** válasza:
95%
Engem is érdekelne a válasz. Nem rasszizmusból, de szeretném tudni, hogy mely pártokban ül sok zsidó. Fontos lenne tudni a választ, hiszen magyar ember NEM SZAVAZ olyan pártokra, amikben túl vannak reprezentálva a zsidók.
2010. szept. 2. 07:46
 32/93 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján írtam, hogy róluk sokan mondják, sokan rajta vannak a listákon, esetleg szeretik a zsidó megmozdulásokat (pl. Horváth, Tarlós), vagy úgy néznek ki (Kósa, Lendvai, Martonyi, Fónagy, Deutsch, Lázár, Szekeres, Steiner). De nem mondom, hogy 100% mindegyik, főleg a főemberekről, Gyurcsányról, Orbánról, Bajnairól, Vonáról mondanak mindenfélét, ki tudja, mi igaz belőle.
2010. szept. 2. 08:19
 33/93 bumbi02 ***** válasza:
20%

Fontos lenne tudni a választ, hiszen magyar ember NEM SZAVAZ olyan pártokra, amikben túl vannak reprezentálva a zsidók

lol.. és hogyha egy olyan párt mentené meg az országot ameikben sok a zsidó (magyar zsidó, mert mint tudjuk a zsidó szó nem egyből jelenti h izraeli ) zavarna? engem nem. hogyha sok benne a zsidó, vagy akár csak zsidó lenne benne viszont jó irányba vinné az országot le se tojnám h zsidók-e vagy sem..

2010. szept. 2. 16:15
 34/93 anonim válasza:
72%

Hiába hesegetjük a kérdést, sajnos be kell látni, hogy lassan a zászlónk színe kék-fehér lesz! Szinte nyílt titok, hogy Izrael irányít és mi is a politikusainkkal együtt bábuk vagyunk! Sok olyan dolog van, amiből lehet következtetni arra mi is megy itt, és lehet, hogy a zsidó nem ver meg egy bagóért az utcán, de mindent elvesz ha kell neki más formában...ezekre konkrét példákat is tudok, de ez had ne legyen publikus!

Szomorú belegondolni, hogy a magyarok a saját hazájukban lesznek "vendégek" hamarosan...ez ellen kellene tenni, de akkor persze ha megemlíti valaki azonnal radikális, meg rasszista stbstbstb...Minden csak jó ember nem!Sajnos...

2010. szept. 2. 17:07
 35/93 anonim ***** válasza:
91%
a 17:07-es válaszolónak tökéletesen igaza van. Ideje lenne már végre észrevenni, hogy a zsidókat mindigis írtották a múltban is, ugye nem véletlenül. Mert kizsákmányolták, raboltak az emberektől. Jelenleg is ez folyik, írtás nélkül.
2010. szept. 2. 19:48
 36/93 anonim ***** válasza:
15%

17:07 és 19:48!

Mégis áruljátok már el azokat a nagy titkokat hogy a zsidók hogyan uralják az országot! Mert még konkrétumot egyetlen nagyokos sem mondott.

mi az hogy magyar ember nem szavaz zsidó tagságú pártra? hanem mire szavaz? látom te már letetted a voksod a szemellenzős majmok mellett. ki a f*szt érdekli hogy valaki zsidó vagy nem ha jól végzi a mukáját?

2010. szept. 3. 00:24
 37/93 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem: Aki Ábrahámot és leszármazottait áldja az áldott, aki átkozza az átkozott. Ha ezt a törvényszerűséget valakinek sikerült kijátszani, arra kiváncsi vagyok, de addig is inkább áldjuk a zsidókat szerintem, mint átkozzuk ;) De ha valaki szereti az átkot, bátran gyűlölje őket, én nem állok elébe :)
2010. szept. 3. 00:58
 38/93 anonim válasza:
65%
2010. szept. 3. 01:52
 39/93 anonim ***** válasza:
95%
77-es, mindent ők uralnak, egy perc alatt tönkretehetnék a gazdaságunkat. még az USA is hagyta anno, hogy szétlőjék a saját csatahajóját a kaftánosok, a USS Libertyt, és nem mert beavatkozni, és mindig megvédi Izraelt az ENSZ-ben
2010. szept. 3. 09:22
 40/93 anonim ***** válasza:
24%
kb. minden 2. ismert ember Magyarországon Zsidó, ez elég elgondolkodtató...
2010. szept. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!