Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik parlamenti pártban van...

Melyik parlamenti pártban van a legtöbb zsidó?

Figyelt kérdés
És ha nemcsak a parlamenti pártokat nézzük?
2010. aug. 18. 19:11
 71/93 anonim ***** válasza:
42%
Az lenne csak a vicces ... néhány kampós orró metszett tökű próbálna a világ felett uralkodni. Kac-kac.
2010. szept. 8. 16:33
 72/93 anonim ***** válasza:
0%

Jobbat mondok: a világ ura mindig is egy zsidó ember volt: Betlehemben született, Názáretben nőtt fel, Jeruzsálem mellett halt meg, és 3 nap múlva feltámadt. Na ki lehet Ő? És mi több, zsidóként fog vissza is térni hamarosan!

Na ezt hogy emésztjük meg? :D

2010. szept. 8. 16:41
 73/93 anonim ***** válasza:
55%

Na ki lehet Ő? Arra a palira gondolsz, akit a farizeus zsidók ölettek meg?

Amúgy a világ jelenlegi urai valóban zsidók. Ez a féreg kezeli a világ legnagyobb vagyonát:

Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild

(A jobb oldali tag)

[link]

2010. szept. 8. 16:56
 74/93 anonim ***** válasza:
0%

Bizony rá gondolok, aki ettől nem lett zsidógyűlölő, hanem könyörgött azokért, akik tették vele. Tehát a názáreti Jézus Krisztus zsidóként született, zsidóként halt meg, zsidóként támadt fel, és igy is fog visszatérni.

A megváltást, a megváltót is a zsidóknak köszönhetjük! Ezt ma nagyon fontos hangsúlyozni, mert tudom, hogy sokaknak ettől fáj a fejük, és azon dolgoznak, hogy kéne Jézus Krisztust "zsidótlanitani". De mindenkinek előbb-utóbb bele kell törődni, hogy a világ megváltója, alapköve, ura egy zsidó ember!

2010. szept. 8. 17:15
 75/93 anonim ***** válasza:
50%

Ezek a zsidók úgy csűrik-csavarják a szót, hogy bepalizzák az embereket... Jézust gyűlölte a zsidók többsége, egész végig azon tanakodtak, hogy megöljék. Mert bár látták, hogy ő a Isten fia, az nem tetszett nekik, hogy véget ér az addigi Messiás-váró vallásuk. Jézus és a zsidók erkölcse áll a legtávolabb egymástól. Ezt ő mondta a zsidóknak:

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott + meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

2010. szept. 8. 17:47
 76/93 anonim ***** válasza:
0%

És szerinted a ma élő "keresztény" világ nagy részének mit mondana Jézus? Szerintem ugyanezt.

Elgondolkodtam rajta a napokban, hogy Jézust a saját hazájában megakarták ölni, amikor elkezdett prédikálni a pusztai böjtje után. Miért akarták megölni? Mert ők úgy látták Jézust, mint az ács fia, Jézus meg közölte velük, hogy az Úr felkent engem, én már felkent vagyok, nem ács fia.

Ha ma visszajönne Jézus, a "keresztény" világ nagy része mit mondana erre? Ugyanaz történne meg, mint ott názáretben! "Nem téged vártunk! Nem ilyen megváltóhoz imádkoztunk eddig! Olyanhoz imádkoztunk 2000 éve, akit olyan szépen lehet ábrázolni a feszületen meg a szentképeken! Te nem az a Jézus vagy!" Körülbelül ezt mondanák a ma élő "keresztények" nagy többsége. Elsősorban a történelmi egyházra gondolok...)

Nem rosszabbak a zsidók, mint bárki más a világon!

2010. szept. 8. 18:09
 77/93 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy rosszabbak. Az, hogy megölték Jézust, és nem hittek benne, pedig látták, hogy Isten fia, látták a csodáit, az önmagáért beszél. Ördögi egy nép.
2010. szept. 8. 19:15
 78/93 anonim ***** válasza:
0%

Erre próbáltam hajazni: ha ma jönne el (újra) a Messiás, akkor ugyanúgy megakarnák ölni. Annyi különbséggel, hogy már nem csak a zsidók, hanem a világ nagy többsége is. Ugyanis másodszor nem csak a zsidók szeme láttára jön el, hanem az egész világ megfogja Őt látni.

Sőt jobbat mondok: akkor fog eljönni Jézus mindenki szeme láttára, amikor a zsidók egyöntetűen kimondják, hogy áldott, ki az Úr nevében jön. Ekkor a zsidók nemzeti szinten üdvözülnek. Mit gondolsz akkor, hogy lennének rosszabbak mint bárki?

Azt nem értem, miért szapulják állandóan a zsidókat a Messiás haláláért. Megtehette volna Jézus, hogy leszáll a keresztről, ezzel bizonyitva, hogy Ő a megváltó, és ezzel hittek is volna benne a zsidók. Miért nem tette meg? Mert akkor ma megváltatlan állapotban lennénk, nem lenne engesztelő áldozat, és soha senki nem ölte volna meg Jézust. Vérontás nélkül pedig nincs bűnbocsánat. Akkor miért kell ezért utálni a zsidókat és ezt számon kérni rajtuk?!

Majd Jézus ha visszatér, számon kéri az arra illetékeseket, ez nem a mi dolgunk!

2010. szept. 8. 19:43
 79/93 anonim ***** válasza:
42%

Tudtommal Jézust a rómaiak ölték meg, nem a zsidók.

Azokért nem sokan sírnak akiket a keresztények öltek meg, mert pl muzulmánok voltak. De ugyancsak meghalt számos honfoglaló magyar, indián stb stb aki nem akart megtérni.

Ja és mindezt Isten nevében, Jézus nevében. Pedig szerencsétlen Jézus (már ha valós személynek tekintjük) arra szólított fel hogy mindenkit szeretni kell, kivétel nélkül.

2010. szept. 9. 23:35
 80/93 anonim ***** válasza:
0%

Ezért mondtam egy korábbi válaszomban (előző oldalon), hogy a történelmi kereszténység megbukott, mert olyanok akasztották magukra ezt a cimet, akiknek bibliai értelemben véve semmi közük nincs hozzá!

Akik öltek, csaltak, loptak, hazudtak, gyűlöltek másokat, különösen Isten vagy Jézus nevében, azok nem keresztények, mint ahogy én sem leszek zsidó attól, ha körülmetélkedek.

2010. szept. 10. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!