Most tényleg ennyire komoly a járványhelyzet, vagy csak az oltási kedvet akarják emelni?
#29 Zsiráfsétáltatóra nem tudok példát mondani, de balesetben elhunyt covidosra igen:
#32!
Motorosoknál tényleg az. :(
A cikkben csak éppen az nem szerepel, amiről itt beszélünk, hogy magyar rendeszerben ő covid áldozatnak számított-e.
Az alapján, amit Ceci néni többször mondott, annak számít. Aszerint két kritériuma van annak, hogy valaki covid-áldozatnak számítson:
1. valaha diagnosztizálták nála a fertőzést
2. halott
"A francia virológus és a Nobel-díjas orvos, Luc Montagnier azt állította, hogy a SARS-CoV-2 - az egész világot megtámadó vírus „ember alkotta”"... ha ember alkotta, akkor nem természetes. Ha nem természetes akkor nem pandémiáról van szó, hanem biológia fegyverkezésről.
Persze, tudom, oltáshívők jönnek, hogy de egy csomó orvos kijelentette, hogy Montagnier hazudik...
Én csak azt nem értem, hogy a járványhívők nem érzik ennek a súlyát? Egy Nóbel-díjas orvos a hírnevét kockáztatja, hogy egy ilyen kijelentést tesz, tudva, hogy pandémia párti körökben közröhögés tárgyává teszi magát de mégis kijelenti? Mi haszna belőle? Unta már a szürke hétköznapokat és gondolta tök jó lenne lejáratni magam az egész világ előtt, megkockáztatva azt, hogy ezzel a karrierem is tönkrevágom? Mert hogy pénzt nem lát ebből az tutti!
Viszont ha a pénzt követjük, akkor viszont láthatjuk, hogy kik azok, akik eszméletlen módon meggazdagodnak ebben a mesterségesen kreált hisztiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!