Most tényleg ennyire komoly a járványhelyzet, vagy csak az oltási kedvet akarják emelni?
A portugáliai fellebbviteli bíróság úgy ítélte meg, hogy a PCR-eljárás nem megbízható teszt a Sars-Cov-2 számára, ezért az ezeken a vizsgálati eredményeken alapuló kényszerkarantén jogellenes
Müller-boss bejelenti, hogy minden halált kovid halálnak írnak be, amennyiben az illetőnek valaha volt pozitiv tesztje. (és ha valaki megfullad a tóban, azt is?)
https://www.youtube.com/watch?v=O6tu_fRxgvA
Izlandon már nyitva minden: [link]
Floridában is minden a régi. És elvileg 17 másik állam is kezdi megszüntetni a maszkhordási kényszert.
Én Kaliforniában élek, itt nemrég nyitottak újra az éttermek (boltok eddig is mind nyitva) de étteremben csak kerti étekeztetés van egyelőre. Sosem hordtam maszkot az utcán, kivéve ha bemegyek üzletbe. Rendőrrel rengetegszer találkoztam (mind gyalogosan mind bicajon) és soha nem szólt a maszk-hiány miatt.
Az emberek az utcán kb. fele fele arányban hordanak maszkot.
90%a a medianak 5 ceg tulajdonaban van: comcast, dizni, att, national amusements and newscorp - ha ezektol veszed a hireket tutti, hogy mind ugyanazt fogja szajkozni, hiszen egy kezben van mind
internet ugyanez, gugli kontrollalja a keresesek 90%at, van egy fekete listajuk, amin rengeteg dolog megtalalhato (las vegas shooting, cancer cure, vaccine side effects stb) es megvan hogy ezen keresesekre mi a megfelelo valasz, hiaba van olyan ember akinek az orvosai bizonyitjak, hogy xy terapia kigyogyitotta a rakbol, mivel a terapia fillerekbe kerult, nem lehet ezt nyomni, mert MINDIG a penz beszel, es a gyogyszeriparnak nem erdeke, hogy te filleres dolgokkal meggyogyulj a rakbol ezert a kereses legutolso helyen fog majd megjelenni ez a cikk, ha egyaltalan megjelenik
ha tenyleg komoly lenne a jarvany, akkor egy olyan kaliberu ugyved, aki a volkswagent es a deutsche bankot is legyozte, nem kezdene egy hatalmas covid hoax perbe amiben a who-tol kezdve mindenkit perel, aki benne volt a nagy atveresben
22!
"Müller-boss bejelenti, hogy minden halált kovid halálnak írnak be, amennyiben az illetőnek valaha volt pozitiv tesztje. (és ha valaki megfullad a tóban, azt is?)"
Te is nagyon jól tudod, hogy amit állítasz és amit az összevágott videóval próbálsz bizonyítani, tényszerűen nem igaz. Amit te itt terjeszteni akarsz, az a ballib lakájmédia tavaly tavaszi próbálkozása volt. Müller Cecília azt is elmondta, hogy ez a feltételezés hülyeség, a baleseti halálozások nem számítanak ide.
És azt is elmondta, hogy minden esetben fel van tüntetve a halál oka. Meg lehet nézni a [link] oldalt és összeszámolni, hogy mennyi baleseti halál van ott feltüntetve.
Ez a lemez már éve lejárt, kicsit el vagy maradva.
"Izlandon már nyitva minden."
Ezzel csak két apró probléma van.
1. A cikk nyáron készült, amikor nem csak Izland volt nyitva.
2. Magyarosrszágon a népsűrűség 34-54-szeres Izlandhoz képest. (Attól függ, hogy mikori adatot nézünk, de mindegy szám 2000 utáni, tehát aktuális.)
Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ez járványügyi szempontból mit jelent?
Igazad van, az Izlandos cikk nem releváns. Telegramon volt egy videó egy hatalmas izlandi tömegrôl ahogy mostanában partiznak de nem tudom belinkelni.
De a Portugál ítélet azért érdekes nem?
[link] Hát igen, sajnos nincs feltüntetve, hogy mikor adták le a tv-ben ezeket az interjúkat.
A link amit megadtál felsorol egy csomó alapbetegséget de azt nem mondja ki h mi volt a halál oka. Ceciliától pedig nem hallottam azt, hogy “baleset nem tartozik ide”. Azt biztos levágták a videóról, nem?
A portugál ítéletnek nem néztem utána, erre most nincs időm. Utána olvasás nélkül pedig nem reagálok, mert hülyeséget írni nem akarok.
Hogy levágták-e vagy egy másik videóban szerepelt, azt nem tudom, így egy év távlatából. De arra emlékszem a folyamatra, amit írtam is. Biztosan elhangzott, hogy a balestetben elhunytak nem számítanak covid-halottnak.
Most őszintén! Mennyi az esélye, hogy egy covidos, pangásos szívelégtelenséggel szenvedőt a kamion üti el? És mekkora, hogy az ágyon hal meg?
Egyik haverom volt kórházban, utána 2 hétig alig állt a lábán. Így még azt is el tudom képzelni, hogy beájul a kamion elé... Ha eljut az utcáig.
#24 Ezt az oldalt is a ballib lakájmédia szerkeszti?
"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."
Ebből pedig az következik, hogy igen, aki balesetben hal meg, az is covid-halottnak számít, ha volt valaha pozitív tesztje.
Igazság az, hogy bármennyire is próbálják a pánikot kelteni, nehezen tudom komolyan venni. Ismerőseim túlnyomó többsége hőemelkedéssel megúszta, és nagyrészt komolyabb tüneteik sem voltak. Az a pár, akinek volt, szintén kihordta néhány napon belül. Az influenzától is tud az ember csúnya tüneteket produkálni és szarul lenni. Én 5-6 éve úgy elkaptam, hogy 40 fokos láznál már képzeteim voltak. Aztán meggyógyultam. :))
Nem azt mondom, hogy kamu, aki coviddal kórházba kerül, mert nem az. De azért lássuk be, ha filmet forgatnának egy rákos osztályon, az is elég megrázó lenne. Vezető halálok. És fiatalok is halnak meg benne, sőt őket viszi el leggyorsabban. Odafigyelsz magadra, jársz szűrésre, hogy mielőbb észrevegyék, ha van valami, de mást nem nagyon tehetsz. Most akkor retteghetek egy életen át...
Sajnos a betegségek életünk velejárói és nem vagyunk örök életűek. Ezt kéne tudatosítani.
#27!
Ez kb. az az eset, hogy a magyar KRESZ nem írja le, hogy szabad-e kerékpárúton zsiráfot sétáltatni és kötelező-e összeszedni a zsiráfpiszkot.
Tudod, azért nincs ilyen része a KRESZ-nek, mert Magyarországon még senkit sem láttak zsiráfot sétáltatni. Főleg nem kerékpárúton.
A regisztrál covid betegek pedig vagy kórházban, vagy házikarentéban vannak. Persze így is elképzelhető, hogy a lakásukba csapódik egy repülőgép és így balesetben halnak meg, de erre kb. annyi az esély, mint egy zsiráfsétáltatóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!