Itt miért írja mindenki, hogy nincs esély hogy a hagyományostól eltérő érettségi legyen idén, miközben megintcsak romlik a járványhelyzet?
Figyelt kérdés
Sokak szeretnék, hogy idén se legyen szóbeli, mert a bezártságban tanulás nagyban megnehezíti az érettségire való felkészülést, aki benne van pontosan tudja, nem kell magyaráznom. (Persze tudom itt is van kivétel, aki imád hónapokig otthon lenni)2021. febr. 27. 00:01
1/3 anonim válasza:
De mi romlik? Nekem az egész család átesett rajta, magamat is beleértve. Őszintén hogy milyen. Más mint az influenza valóban de sokkal enyhébb!
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, én sem félek különösebben.
De a harmadik hullám miatt megint jöhetnek szigorítások, Cilike is ezt nyomatja Orbánnal együtt.
2021. febr. 27. 00:13
3/3 anonim válasza:
Nem tudom de hosszú távon olyan gazdasági válság lessz ebből ami az egész kapitalista rendszert úgy földhöz vágja hogy a 1929 es válság lepke fing lessz mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!