Elégedett vagy azzal, ahogyan a kormány kezeli a járványhelyzetet?
elég lett volna lemásolni a többi országot.
a veszélyeztetett ágazatok dolgozóit anyagilag támogatni.
ennyi.
elengedni a bérleti díjakat és havi fizut adni az otthonmaradás alatt.
de nem.
a fidesz szerint aki elveszítette az állását,vagy csődbe ment a vállalkozása az menjen a pi csába.
embertelen férgek ezek és ilyenek vezetik az országot.
Én sokkal jobban kezelném aztat a járványhelyzetet itten mostan.
(Korózs Lajos vagyok. Rövidesen Francia Szófia mentőszolgálatos asszonnyal fogom bizonyítani egy hiteles videóban, hogy mennyire jól csinálnám én a járványhelyzetnek a kezelését annak.) :DDD
#4 nagyon igazad van én is ugyanezt írtam. Elhiszem, hogy mindenkinek tele van a hócipője az egésszel, de tényleg azt kellene megérteni, hogy ez NEM influenza, akkor sem, ha a többségre nem veszélyes, de sokakra igen, és az pont elég, hogy ha minden nyitva lenne, megtelnének a kórházak, összeomlana az eü, és akkor más betegek is meghalnának, mert nem jutnának kórházi kezeléshez. Ezt kellene megérteni!
Nagyon aggasztónak tartom, hogy még mindig vannak akik vagy nem is hisznek a mai napig a vírusban, vagy egy influenzával egyenértékűnek tartják. Pedig a számok alapján nem az. És nem a magyar számok alapján, hanem semelyik számok alapján.
nekem tele van a tököm az egésszel.
már egy éve minden hónapban azt olvasom, hogy na most majd mindmeghalunk, pedig már az elején is halálos volt.
de azt a mai napig nem értem, hogy éjszaka miért nem mehetek ki futni, mint korábban.
november óta 12 kilót híztam és zsibbad a kezem a keringési problémáktól, magas koleszterintől.
Önös érdekekből elégedett vagyok, mivel semmivel nem segíti a bajba jutottakat, így azok egyre kevesebbért kénytelenek eladni a vagyonukat az ételért. Nagyon olcsó lesz az ingatlan 2 év múlva, Lölő is ezt akarja.
De egyébként, nagyon szar. Ha normális országban élnénk, ilyen nem lehetne ami most van, de ez nem egy normális ország, ez fél-ázsia.
13 hónapja jelen van nálunk a vírus, ebből 3 hónapon át nem próbált a kormány kezelni semmit se, és lám járvány se volt, 10 hónapja megy a járványkezelés, de már a 3. hullámban járunk.
Jó mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!