Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most tényleg ennyire komoly a...

Most tényleg ennyire komoly a járványhelyzet, vagy csak az oltási kedvet akarják emelni?

Figyelt kérdés
Kinek mik a tapasztalatai, ki mit tud a valós helyzetről?

2021. márc. 8. 20:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
50%
Egy nagy kamu az egész.
2021. márc. 8. 20:04
 2/36 anonim ***** válasza:
59%
Én már nem tudom komolyan venni, az biztos. Ha valóban olyan komoly a helyzet ahogy beállítják, akkor miért olyan fontos, hogy pl a virágboltok ma nyitva lehettek a nőnapra való tekintettel. Most komolyan, ez olyan fontos ha tényleg ennyire gáz a helyzet? :DDD
2021. márc. 8. 20:05
 3/36 anonim ***** válasza:
55%

Nálam a bajai kórházas tánci-tánci videó rakta be a kaput.

Túlterhelt az egészségügy, erre kiadnak egy videót, ahol vidáman táncolnak az üres kórtermekben:D

Ehhez pofa kell!

2021. márc. 8. 20:06
 4/36 anonim ***** válasza:
62%
Ezek a korlátozások is nevetségesek. Tavaly ilyenkor még megijesztett engem is ez az egész. Most már abszolút nem érdekel. Beharangozták, hogy zárják az országot, durva korlátozások lesznek. Közben kb mindenhova lehet ugyanúgy menni. Ha annyira súlyos lenne a helyzet, zárna MINDEN. Nem így, hogy ma nyitva lehetnek a virágosok. Ki hiszi még ezt el???
2021. márc. 8. 20:07
 5/36 anonim ***** válasza:
63%

Németben élek, itt az emberek már lex.arják.

Sokszor látom a rend éber őreit, hol van rajtuk maszk, hol nincs.

Üzletben horja mindenki szigorúan csak.

Az a legfurább akkor kezdik a legnagyobb oltás propagandát nyomatni, mikor egy hónap és itt a meleg, magától is lecsökkenne a pozitív esetek száma, de a politikusok jó része mindenhol nyomatja hogy a legrossazbb most a helyzet, oltasd be magad.

Mert így még eltudják hitetni pár birkával hogy őszerintük mennyire rossz a helyzet, majd egy hónap múlva az oltásra fogják, milyen kevés pozitív eset van, mikor a jó időben az ilyen vírusok száma gyorsan lecsökken.

most pedig ezerrel nyomatják még az utolsó nagy propaganda szöveget mindenhol.

Az a baj ezzel sok ember felébredt már ebből a meséből, és lex.arják az oltást, és ez a baja a politikusoknak, hogy nem nagyon akarnak menni az emberek oltani.

2021. márc. 8. 20:14
 6/36 anonim ***** válasza:
60%
Csak ilyesztgetnek hátha többen beadatjak a vackot.
2021. márc. 8. 20:26
 7/36 anonim ***** válasza:
62%
A "járványhelyzet" soha nem volt komoly, legalábbis egy átlagos influenzajárvánnyal összehasonlítva semmiképpen nem.
2021. márc. 8. 20:27
 8/36 anonim ***** válasza:
58%

Majd most felteszik az emberek a maszkot és ezzel együtt a maszkbetegek (Legionella) betegek száma is emelkedni fog, amit covidnak fognak beállítani. És láss csodát igaza lesz Orbán Viktornak, hogy beindult a harmadik hullám. Így volt ez novemberben is.

Lehet évekig nem vesszük le a maszkot.

2021. márc. 8. 20:28
 9/36 anonim ***** válasza:
44%
Nem én, de a párom covid-osztályon dolgozik és tényleg ennyire komoly. Sok a haláleset, és egyáltalán nem csak idősek. Tudom, hogy a "pfejj egy hapcivírus miatt én osztán fő' nem veszem a szájkosarat!!44!" féle kommentek a menők, nem amit én írtam, de hát nem állíthatom az ellentétét annak, ami a tapasztalat.
2021. márc. 8. 20:32
 10/36 anonim ***** válasza:
64%
#9 jó, de a koronavírus miatt halnak meg?
2021. márc. 8. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!