Most tényleg ennyire komoly a járványhelyzet, vagy csak az oltási kedvet akarják emelni?
Ha covid-pozitív és lélegeztetőgépen hal meg valaki, akkor gondolom igen.
Egészségügyi dolgozóként elég sokat hallottam már róla, köszönöm a kioktatást.
Az a sok "dr." meg "prof." titulusú hülye nem is gondolt még arra, hogy ha adott egy covid-pozitív páciens, aki otthon belázasodik, köhög, fullad, ezután kórházba kerülve lélegeztetőgép sem tud elég oxigén biztosítani neki, valójában nem is covidban hal meg. Miután felfedezted, hogy valójában kórházi fertőzés világjárvány van, jó eséllyel várományos vagy egy Nobel-díjra!
(Bocsánat ha túl bunkó volt a cinizmusom)
Jó azt tudom, hogy egy átlag magyar mindenhez is jobban ért azoknál, akik azt művelik. (Legyen az politika, gazdaság, vagy úgy tényleg akármi...)
Na de a #13-as komment lényeges részét is olvastad-e?
Akkor próbáljuk meg mégegyszer, szájbarágósan!
Pista covid-pozitív. Belázasodik, pár nap múlva köhög, majd pár nap múlva fullad, bemegy a kórházba. A kórházban lélegeztetőgépre kerül, ami pár nap után szintén nem tudja biztosítani az elegendő oxigént, Pista meghal. Nagy valószínűséggel mi felelős Pista haláláért?
a) Covid
b) Kórházi fertőzés
c) Bubópestis
d) Agyrák
e) Agyf@sz
Én 4 emberrel tartom a kapcsolatot a munkám miatt.
Ebből 3-an már átestek a fertőzésen.
1 kórházban volt, utána 2 hétig alig élt.
1 viszonylag könnyen átvészelte
1 pedig nagyon könnyen viselte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!