Lehet, hogy a Fidesz nem számolt az egészségügyi dolgozók ellenállásával?
....600 000- 1 millió...
Amúgy én még nem láttam szegény orvost. Te igen ???
Egyik ismerősöm pl háziorvos. Tudod mit csinál? Sokszor rendelési idő alatt, esetleg utána kiugrik Gizi nénihez Józsi bácsihoz meg a Kati nénihez, megméri a vérnyomását ad neki valami gyógyszert, vagy egy injekciót aztán számolja az állami rendszerre, szépen zsebre rakja a 2-5 ezer meg Ft ot és ezt havonta legalább 40-50 alkalommal így megy.
Nem kell a duma, ő maga mondta, hogy ebből a kis kijárósdiból nettó 300-400 ezer megvan.
Mindenki csak a fizetésemelést emlegeti, de annak senki nem néz utána hogy mik a hátrányai ennek, vagy hogy úgy megcsavartak hogy mégis csak a kormány jöjjön ki ebből jól, ne az orvosok.
És akkor sír a szájuk a vendeglatoknak. Őket sajnálni kell, foglalkozni velük, de az eüvel nem kell. Ha az én tehenem megdöglik dögöljön meg a szomszede is.
Én (is?) jogász vagyok...ha vezényelhetőség nem tetszik, irány, mehet a férjed a magánszféra irányába. Majdnem dupla fizuért bizony be is kell vállalni ám dolgokat...
Szerintem te/ ti nem is akarjátok megérteni a dolgokat.
A hálapénzről írtam. NINCS szegény orvos ismerősöm, egy sem. Egyik fogorvos, másik háziorvos, harmadik nőgyógyász. Mind qrva jól élnek. A rendszer viszont hamis, betegellenes, korrupt volt. Átszőtte az egész egészségügyet.
Te komolyan azt akarod mondani, hogy az orvosok havi nettó 200- ból tengődnek. Ja , az első 4-5 hónapban...
Kedves Kérdező,
Én vagyok a 33-as, gyertek inkább. Itt az emberek nyugodtak, nem olyan frusztráltak, mint ahogy látod ezt a kommentekben.
Egyébként én is egészségügyi dolgozó vagyok, csak diplomás ápoló.
Értékelve érzem magam itt, és Ausztria partnerként/felnőttként kezel, nem úgy mint Magyarországon. Plusz kiszámítható... Nem egyetlen éjszaka alatt hoznak meg döntéseket, hanem vitáznak róla és ha el is fogadnak valamit, akkor van X hét átfutási idő.
Gondold meg! Magyarországnak nincs szüksége a szakképzett emberekre, itt viszont honorálni fognak titeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!