Minden szakápoló felmondott a Szent Imre Kórház intenzív osztályán. A szemünk láttára omlik össze az egészségügy a Fidesz egészségügyi törvényének hála?
A Szent Imre Kórházban az intenzív osztályon dolgozó mind a 17 szakápoló és 3 orvos felmondott.
Én elolvastam a cikket,elsősorban nem az új EÜ szerződéssel volt a bajuk,hanem konkrétan azzal az intézménnyel, ahol dolgoztak.
"Arra a kérdésünkre, hogy a szerződést máshol egyébként aláírná-e, igennel válaszolt.
„Ahol normális a vezetés, megvannak a feltételek a munkavégzéshez, és a fizetés is megfelel.”"
Egyébként jó taktikát választottak.Én is így csináltam volna.
Nem írták alá a szerződést, elbocsájtásra kerülnek, ezért most kapnak zsíros végkielégítést.
Mivel eü dolgozóból hiány van, válogathatnak az intézmények között.
Úgy váltanak állást,hogy még plusz pénzt is kapnak.
Húúú, micsoda zsíros végkielégítés.
20 év alatt 1 hónap, 20-30 év között 2, 30 év felett 3. Mert hogy ugye az új jogviszony ezt is átírta, és még arra is vonatkozik, aki nem ír alá. Csakszólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!