Az ellenzéki szavazók mikor unják már meg ezt Fidesz-koronavírus összeesküvést?
Sok helyen olvasom az ellenzéki böfögést:
"Nyárra biztos szabadságra megy a vírus, mer' Mészáros cégeinek üzemelnie kell"
"Meddig tűr még a birka nép, kitalálnak ezek 36-ik hullámot is, úgy hamisítják a statisztikát, ahogy nekik tetszik"
"Semmibe veszik az emberi jogokat, ez elnyomás, nem demokrácia"
Nem tűnik fel nektek, hogy ez egy globális probléma? De minimum Európai. Egesz Europaban ugyanez megy, nyáron visszaszorul a vírus, ugyanolyan kijarasi korlátozások. Hogy lehet még erre a helyzetre reflektálva is diktatúrázni, meg statisztika hamisításról beszélni? Az egész EU diktatúra ezek szerint, hisz ugyanez az agybaj megy ott is.
"A legésszerűbb intézkedés a lakosság beoltása."
1. A lakosság jelentős része nem akarja magát beoltatni.
2. Mondd már el ezt az ausztrál egészségügy miniszternek is, hogy milyen jól járt az oltással:
3. Mindezeket figyelembe véve egyetlen út maradt: élni az életünket a svéd-modell szerint. A védekezés alternatívájaként pedig meg kell erősíteni az emberek immunrendszerét, pl. vitaminokkal (különösen D-vitaminnal, ami jó a fertőzések ellen), egészséges életmóddal.
Természetesen önkéntes alapon, aki szeretné.
"Akkor miről szól mégis?"
Great reset? https://www.youtube.com/watch?v=omAk1gMyw7E
Szerinted a gyógyszer veszélyesebb, mint maga a betegség, ami ellen kifejlesztették? Gratulálok!
A hatékonyságát ismerjük nagyjából 70-98% kózé tehető. A Covidhoz azért valamilyen formában köthető több, mint 2 millió haláleset. A Covid vakcinákhoz vajon köthető 100?
Mit parázol egy szúnyogcsípéstől?
1. Ha a lakosság jelentős része nem akarja magát beoltani, akkor nem lesznek beoltva. A lényeg, hogy akik be akarják oltatni maguk, azoknak biztosítva legyen. Ha ez csak 3 millió, akkor 3 millió. Én azok kedvéért biztos, hogy nem tartanám fenn a korlátozásokat, akik veszélyeztetettek, mégsem akarnak élni a védekezéshez szükséges eszközzel.
2. Van rá bármi bizonyíték, hogy a vakcina okozta? 10millio másik embernél miért nem okozott ilyen tüneteket? Már több ember kapott oltást, mint amennyi a regisztrált Covid fertőzöttek száma? Össze tudsz kaparni, 100-at, akinél súlyos komplikációt, vagy halált okozott a vakcina?
Nem értem ezeket az oltás-rettegő debileket. Szerintetek a Covid egy nátha, nem több, aki elpatkol benne, az krónikus beteg volt stb. Ezzel még nem is lenne baj, de mellette meg annyira fostok a vakcinától, hogy mindenkit, akinek a beadást követő egy héten belül elered az orra vére, arra fognátok.
3. “Mindezeket figyelembe véve egyetlen út maradt:…”
Hát ez tényeg kész. :D Fertőzéssel kórházba kerül egy miniszter, aminek az oltóanyaghoz semmi köze, te meg ebből kiindulva már az egész oltakozást temeted! Nincs más út, el kell felejteni a vakcinát, mi?
Tudod mennyien kerülnek kórázba egy év alatt D-vitamin túladagolás miatt? Elárulom: 1-től több, de még 100-tól is. Mi lesz itt, ha elkezdjük propagálni a D-vitamint?! A vakcina iránti bizalmatlanságodat miért nem tudod kivetíteni a D-vitaminra- és akkor nyugodtan kijelentheted: nem maradt más út, el kell felejteni a D-vitamint!
A svéd model sem elég jó, ott is van korlátozás. Ne legyen semmilyen korlátozás, aki pedig fél a vírustól, azok számára legyen elérhető gyógyszer. Úgy gondolom a vakcina hatékonyabb, mint a D-vitamin és sok más szakember is ezen a véleményen van. Nincs olyan, hogy 100%-osan biztonságos gyógyszer. Ha a Covidba 0,2% valószínűséggel patkolsz el, a vakcinába meg 0,000002% eséllyel, akkor már nem megéri beadatni?
“Great Reset”
A bűvös Great Reset, már vártam. :D
El tudnád magyarázni, hogyan kapcsolódik ez a Covidhoz? Mert ahogy én elnézem a turizmus és vendéglátás lenullázása még baromi messzire van attól, hogy az éghajlatváltozást megállítsuk. Ha a Covid egy amolyan Great Reset, akkor miért kezdték el vakcinázni az embereket? Hár nem az a cél, hogy minél tovább fennmaradjon ez az állapot? Akkor húzhatták volna még a vakcinázást pár évig!
Mit szólsz egyébként a mostani helyzethez? Többen vannak lélegeztetőgépen, mint novemberben. A napi esetek száma is magasabb. Az aktív esetek száma még nem érte el a csúcsot ugyan, de nagyon affelé tart. Korábban ez volt a kifogásod, hogy rosszabb a helyzet, mint november-decemberben.
Szerinted is van ráció harmadik hullámról beszélni a mostani helyzetben, vagy még mindig csak a kínai vakcinák idézték elő? :D
#52 Csak egyetlen egyre reagálok, mert ez alaptalan hülyeség( a többi is, de nem akarok életem végéig ide írogatni):
"Elárulom: 1-től több, de még 100-tól is"
Egyrészt: napi 4000 NE-t nyugodtan lehet szedni, korábban linkeltem a D-vitamin kongresszust ahol ezt megállapították.
Másrészt: igencsak nehéz túladagolni a D-vitamint. A konszenzusban le van írva, hogy a toxikus adagolás hónapokon át adott napi 10.000 NE egység felett van.
De a legfelháborítóbb, az az, hogy kitaláltál egy kellően magas számot, amivel megpróbálod lejáratni az egyik leghatékonyabb fertőző betegség elleni vitamint (ami valójában egy hormon).
Nem tudom, hogy kerül-e bárki kórházba D-vitamin túladagolás miatt, de mivel igencsak nehéz kivitelezni ezt a mutatványt, így elég valószínűnek tartom, hogy a válasz nem.
"Csak egyetlen egyre reagálok, mert ez alaptalan hülyeség..."
"From 2000 through June 30, 2014, there were 25,397 human exposures to vitamin D reported to NPDS. There was a mean of 196 cases per year from 2000 to 2005, followed by a 1600% increase in exposures between 2005 and 2011 to a new annual mean of 4535 exposures per year. The mean and median ages were 23.4 years and 10 years, respectively. There were no fatalities, but five (0.02%) major effect outcomes. Serious medical outcomes (major or moderate outcome) were infrequent, ranging from 2 patients/year to 22 patients/year.
"igencsak nehéz túladagolni a D-vitamint."
Ne becsüld alá az embereket! Úgy látom, hogy az USA-ban elég sokaknak sikerül. És ez csak az USA, a bolygó lakosságának töredéke.
"De a legfelháborítóbb, az az, hogy kitaláltál egy kellően magas számot, amivel megpróbálod lejáratni..."
Nem kitaláció, ott a forrás.
Akkor azt minek nevezed, hogy Greg Hunt fertőzését a vakcinára fogod? Ha már itt alaptalan dolgokat emlegetsz. Erre reagálj már, hogy ezt miért kezeled ilyen nyilvánvaló tényként? Mert beleillik a tévképzeteidbe. :D
"Nem kitaláció, ott a forrás."
Magyarország? Az USA-ban még a macskát is képesek berakni a mikróba, én nem mérném azt egy európai országhoz. Természetesen nem csak azt kell elmondani az embereknek, hogy D-vitamint szedjenek, hanem a mennyiséget is el kell nekik mondani.
Egyébként még a forrásodban is azt írják, hogy egyik sem volt halálos.
Elmagyarázom a különbséget. Ha betartod a hivatalos ajánlásokat, akkor nem lesznek problémáid a D-vitaminnal. Ilyen garancia nincs a vakcináddal kapcsolatban, sőt egyáltalán nem is vállal érte felelősséget senki.(ami nem csoda, én se vállalnék értük fordított helyzetben)
Egyezzünk már meg abban, hogy mindenki válasszon saját maga az elérhető védekezési módszerek közül?
"Természetesen nem csak azt kell elmondani az embereknek, hogy D-vitamint szedjenek, hanem a mennyiséget is el kell nekik mondani."
Én úgy gondolom, a vakcina hatékonyabb. Behívnak 2x beadják, és csá, nincs több gond vele. Max évente kapsz egy emlékeztető oltást. Szerintem jobb a szakemberekre bízni a dolgot, mint emberek saját maguk. Az ember hanyag, elfelejti szedni, vagy beleun a szedésébe. Plusz a D-vitamin zsírban oldódó, valamilyen zsíros kajával együtt érdemes szedni. Kávéval nagyon romlik a felszívódó képessége, sokan emiatt sem akarják. Túladagolni sem olyan nehéz, mint ahogyan mondod, mert a szervezet hosszú ideig képes elraktározni.
Ettől függetlenül elhiszem, hogy hatékony, és aki vakcina helyett ezt választja, annak szíve joga. Én csak azt mondom, ha lenne egy vagy-vagy helyzet, akkor mindenképp a vakcina mellett tenném le a voksom.
"Egyébként még a forrásodban is azt írják, hogy egyik sem volt halálos."
Én sem írtam, hogy volt halálos kimenetele.
"Ha betartod a hivatalos ajánlásokat, akkor nem lesznek problémáid a D-vitaminnal. Ilyen garancia nincs a vakcináddal kapcsolatban, sőt egyáltalán nem is vállal érte felelősséget senki."
Viszont a vakcinámmal kapcsolatban van valami más: több, mint 200 millió ember beoltva. Hány komplikációról, hány halálesetről tudunk? Hány olyan esetről, hogy a beadást követően covidos lett valaki? Talán össze lehet kaparni pár esetet, de az lófsz. A vakcina hatékonynak és biztonságosnak bizonyul.
"Egyezzünk már meg abban, hogy mindenki válasszon saját maga az elérhető védekezési módszerek közül?"
Én eddig sem emeltem fel ez ellen a szavam. Aki a vakcinát akarja, adassa be. Aki a D-vitamint akarja szedni, az szedje azt. Nem kényszerítik te rád sem az oltást.
"Hány olyan esetről, hogy a beadást követően covidos lett"
Én kíváncsi lennék rá, hogy hány beoltott halt meg covid fertőzésben, de erről nem vezetnek statisztikát.
"Oltástól covidos lett"
Oltástól covidos? :D
Inkább maradj annál a változatnál, hogy az oltás után kapta el.
"Az se lehet véletlen, hogy minden országban, ahol elkezdtek komolyabban oltani, megugrott a fertőzöttek száma"
Sorold azt a minden országot, ahol ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!