Az ellenzéki szavazók mikor unják már meg ezt Fidesz-koronavírus összeesküvést?
Sok helyen olvasom az ellenzéki böfögést:
"Nyárra biztos szabadságra megy a vírus, mer' Mészáros cégeinek üzemelnie kell"
"Meddig tűr még a birka nép, kitalálnak ezek 36-ik hullámot is, úgy hamisítják a statisztikát, ahogy nekik tetszik"
"Semmibe veszik az emberi jogokat, ez elnyomás, nem demokrácia"
Nem tűnik fel nektek, hogy ez egy globális probléma? De minimum Európai. Egesz Europaban ugyanez megy, nyáron visszaszorul a vírus, ugyanolyan kijarasi korlátozások. Hogy lehet még erre a helyzetre reflektálva is diktatúrázni, meg statisztika hamisításról beszélni? Az egész EU diktatúra ezek szerint, hisz ugyanez az agybaj megy ott is.
Kérdező, ha baloldali kormány lenne ugyanezt csinálnád. Csak mivel a te szektád kormányoz, ezért elnézed ezeket.
Ugyanaz veletek a baj, mint a Dk-s nyugdíjasokkal. Analitikus, racionális gondolkodásra egyszerűen képtelenek vagytok, ha a saját szektátokról van szó. Tehát javaslom, lépjünk ki ebből a "kormánypárti, vagy ellenzéki" felfogásból. Ez egy korlát, egy keret, ami megakadályoz a gondolkodásban.
Én nem vagyok ellenzéki, sem kormánypárti, de azt igenis látom, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Nézzük is meg az általad felvetett pontokat:
"Nyárra biztos szabadságra megy a vírus, mer' Mészáros cégeinek üzemelnie kell"
Nyáron valóban "szabadságra" megy a vírus, hiszen a koronavírusnak, mint az influenzának is télen van a szezonja. Ennek nem elsődlegesen Mészáros az oka.
"Meddig tűr még a birka nép, kitalálnak ezek 36-ik hullámot is, úgy hamisítják a statisztikát, ahogy nekik tetszik"
Ez így igaz, ahogy írtad. Konkrétan nem tudom mi a bajod ezzel. Csak nem az, hogy a szektádat kritizálja?
"Semmibe veszik az emberi jogokat, ez elnyomás, nem demokrácia"
Ez így igaz. Te magad is megválaszoltad aztán, hogy igen, ez egy globális diktatúra, nem specifikusan magyar probléma.
Nem politikai törésvonal van a két fél között. Én pl. nagyon nem vagyok fideszes, de attól még vírusrettegő vagyok. Ha politikai törésvonal lenne, akkor az ellenzék elgődényesedett volna.
Ez a kérdésem is engem igazol: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
"Good point. Már csak a covid-diktatúrázóktól kellen meg tudni, hogy akkor miért is akarják leváltani a rezsimet az EU-szopkodó ellenzékre, ha ott is diktarúra van."
A 12-es vagyok.
A covid diktatúrázók nem akarják leváltani az ellenzékre. Legalábbis az ellenzéki összefogásra biztosan nem, hiszen ők ugyanúgy keltik a hisztériát, mint a kormány.
A rezsim nem szopkodja, hanem munkaerővel ellátja a főként német multikat.
Ugyanezt csinálnám? Mármint diktatúrával, szabadságjogok semmibevételével, mesterséges járvány generálással vádolnám a(z ellenzéki) kormányt? Hát nem. Politikai beállítottságtól függetlenül azért látnám, hogy mi megy Magyaroszágon kívül, ezért nem próbálnám lokális problémaként előadni.
Lenne bőven más miatt is fikázni azt a kormányt is, ahogyan a jelenlegi járvány kezelését is (éttermek bezárásával nem értek egyet), de az a fikázás értelmes legyen, ne ilyen önnellentmondásos hülyeségek, amiket felsoroltam.
"Nyáron valóban "szabadságra" megy a vírus, hiszen a koronavírusnak, mint az influenzának is télen van a szezonja. Ennek nem elsődlegesen Mészáros az oka."
Köszönöm a megerősítést.
"Ez így igaz, ahogy írtad. Konkrétan nem tudom mi a bajod ezzel. Csak nem az, hogy a szektádat kritizálja?"
Az hogy nem egy érvényes kritika. Nem a kormány parancsára jönnek a hullámok.
"Ez így igaz. Te magad is megválaszoltad aztán, hogy igen, ez egy globális diktatúra, nem specifikusan magyar probléma."
Szuper, kívánom, hogy ez ellenzéki covid-diktatúrázók és konteósok is belássák ezt.
Ellenzéki, főleg DK-s oldalak kommenrszekcióiban olvasni hasonlókat. Szóval de, ezek ellenzékiek szimpatizánsok.
Fidesz hívővel beszélgetni sem lehet, mert ha azt mondod, holnap felkel a nap, azt vizsgálja, van-e ilyen mondat a kiadott közleményben. Ha történetesen nincs, te egy károgó ellenzéki összeesküvés hívő vagy, aki tönkre akarja tenni az eddigi alkotásokat, mint kisvasút és társai. Ja, nagyvasút az nincs, bontják.
Tehát hagyjuk magában, jól fogja érezni magát és ártalmatlanná válik.
"Mármint diktatúrával, szabadságjogok semmibevételével, mesterséges járvány generálással vádolnám a(z ellenzéki) kormányt? "
Ki vádolja azzal a magyar kormányt, hogy ők készítették mesterségesen a vírust? Szvsz a vírus valóban nem természetes, de aki a magyar kormányt vádolja ezzel, az egy idióta.
"Az hogy nem egy érvényes kritika. Nem a kormány parancsára jönnek a hullámok."
Nem? Nekem elég furcsa, hogy pont akkor jött a harmadik hullám, amikor megérkezett nagyobb számban az oltóanyag. Egyáltalán hol van a választóvonal a második és a harmadik hullám között?
"Ellenzéki, főleg DK-s oldalak kommenrszekcióiban olvasni hasonlókat. Szóval de, ezek ellenzékiek szimpatizánsok."
Nem, ezek idióták. Épp eszű ember nem akar leváltani egy rém hírterjesztő kormányt, egy másik őrült rém hírterjesztőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!