Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók mikor...

Az ellenzéki szavazók mikor unják már meg ezt Fidesz-koronavírus összeesküvést?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom az ellenzéki böfögést:

"Nyárra biztos szabadságra megy a vírus, mer' Mészáros cégeinek üzemelnie kell"

"Meddig tűr még a birka nép, kitalálnak ezek 36-ik hullámot is, úgy hamisítják a statisztikát, ahogy nekik tetszik"

"Semmibe veszik az emberi jogokat, ez elnyomás, nem demokrácia"

Nem tűnik fel nektek, hogy ez egy globális probléma? De minimum Európai. Egesz Europaban ugyanez megy, nyáron visszaszorul a vírus, ugyanolyan kijarasi korlátozások. Hogy lehet még erre a helyzetre reflektálva is diktatúrázni, meg statisztika hamisításról beszélni? Az egész EU diktatúra ezek szerint, hisz ugyanez az agybaj megy ott is.

2021. febr. 28. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
90%
17) igen,plusz hozott egy rabszolgatörvényt.annyit túlóráztatnak amennyit akarnak,akkor fizetik ki a túlórát amikor akarják.több multinál is sztrájk volt ill most is van,de a rezsim le sem szarja.inkább az ellenzékkel foglalkozik mert az könnyebb,nem kell tenniük semmit.
2021. febr. 28. 12:51
 22/71 A kérdező kommentje:

"Ki vádolja azzal a magyar kormányt, hogy ők készítették mesterségesen a vírust?"

Te jó ég, nem azt mondom, hogy egyesek szerint ők fejlesztették ki a vírust, hanem hogy a napi esetszámokat, halálozási adatokat úgy manipulálják, hogy a veszélyhelyzetet indokolt legyen fenntartani. Te is ilyen vagy, errol bizonyitekul szolgál a következő konteós megjegyzésed:

"Nekem elég furcsa, hogy pont akkor jött a harmadik hullám, amikor megérkezett nagyobb számban az oltóanyag."

Tehát szerinted ez a harmadik hullám nincs is, csak a kormány mesterségesen generálta?

"Egyáltalán hol van a választóvonal a második és a harmadik hullám között?"

Ott, ahol ismet elkezd emelkedni az esetszám, nezd meg a worldometere-n peldaul.

2021. febr. 28. 13:42
 23/71 anonim ***** válasza:

#22 Egy kérdésre kell választ adnod: akarsz-e rettegésben élni, vagy sem?

Ha nem, akkor nem lehetsz sem kormány, sem az ellenzéki összefogás pártján.

"Tehát szerinted ez a harmadik hullám nincs is, csak a kormány mesterségesen generálta?"

Játszhatunk a szavakon, de akkor szerinted ez mi volt?

[link]

5000 ember, egy hónap alatt. Szerinted mekkora hisztéria robbanna ki, ha 5000 ember halt volna meg egy hónap alatt a koronavírusban?

"Ott, ahol ismet elkezd emelkedni az esetszám, nezd meg a worldometere-n peldaul."

A "második hullámban" is voltak le és föl ívelő szakaszok. Mégsem kiáltottak ki minden alkalommal egy újabb hullámot.

Miután megérkezett 500.000 vakcina, az után jelentették be, hogy itt van az újabb " hullám".

Nyilván nincsen közvetlen bizonyítékom, de ha az épp eszű-re az az új kifejezés, hogy konteós, akkor én vállaltan az vagyok.

2021. febr. 28. 13:52
 24/71 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom a rengeteg központosítás igencsak afele mutat, hogy a demokrácia lebontása javában zajlik.Aki nem 20 éves annak ezt észre kellene vennie.Persze sokan nem teszik, sajnos.

A járványügy kapcsán meg lövése sincs az átlagnak, nekem sem, hogy mi az igazság itthon.Ősszel kevesebb vagy közel ennyi betegnél meg azt mondta Orbán hogy minden rendben, most még hogy baromira xar hetek várnak ránk...Az a baj, hogy már annyit beszéltek, hazudtak össze vissza hogy ha épp igazat mondanak is megkérdőjelezi az ember.A sunyi bizniszeik sem a szavahihetőséget erősítik.Lehet imádni ezt az embert,de egyszer mégis úgy fog a történelemkönyvek témája lenni mint Magyarország szégyene.

2021. febr. 28. 14:05
 25/71 A kérdező kommentje:

Nem élek rettegésben. Ha rajtam múlna én kb semmilyen korlátozást nem vezetnék be.

Nem tudom, hogy jön ide az influenza. Ha szerinted az infuenza veszélyesebb, legyen, ezen nem fogunk osszeveszni. Engem az a kérdés foglalkoztat, hogy a koronavírus-járvány hazai alakulását miért gondoljátok, hogy a Fidesz manipulálta olyanra amilyen, ha közben a többie Europai országban is hasonló modon zajlott le.

Nem igaz, hogy voltak felfelé és lefelé ívelő szakaszok. Nézd meg a jelenlegi fertozottek számának görbéjét, és mutasd meg azokat a szakaszokat, amikor volt "hullámváltás". Én 1-2 ilyen esetet találtam, de ott is csak nagyon csekély mértékben változott a hullám iránya.

Mi az elméleted arra, hogy az 500ezer vakcinát követően jött a harmadik hullám? Miért érdeke a kormánynak harmadik hullámot kirobbantani, mikor már nyitni keszult?

2021. febr. 28. 14:38
 26/71 anonim ***** válasza:

"Ha szerinted az infuenza veszélyesebb"

Állj!!! Ne akarj valami olyasmit tulajdonítani nekem, amit én nem mondtam!

Ha nem esett volna el, arra akartam rávilágítani, hogy ez egy orbitálisan felfújt hisztéria.

"Mi az elméleted arra, hogy az 500ezer vakcinát követően jött a harmadik hullám? Miért érdeke a kormánynak harmadik hullámot kirobbantani, mikor már nyitni keszult?"

Mert azt szeretnék, ha minél több ember venné fel ezeket a vakcinákat.

Február 16-án megérkezett a vakcina:

[link]

Csodák csodájára, február 18-án bejelentik, hogy elindult a 3. hullám:

[link]

" ha közben a többie Europai országban is hasonló modon zajlott le."

A többi országban is ugyanez a hisztéria folyik, szerintem ezt letárgyaltuk már. Nem tudom miért kell továbbra is erőltetni ezt a Fidesz szálat, megbeszéltük, hogy ez nem egy specifikusan magyar jelenség.

2021. febr. 28. 16:03
 27/71 anonim ***** válasza:

Egyébként a daily new cases-nél és a daily new deaths-nél elég jól látszik, hogy novemberben éltük a legrosszabb időszakot, azokat a számokat nem értük el:

[link]

2021. febr. 28. 16:05
 28/71 anonim ***** válasza:
Illetve novemberben és decemberben. *
2021. febr. 28. 16:14
 29/71 A kérdező kommentje:

"Állj!!! Ne akarj valami olyasmit tulajdonítani nekem, amit én nem mondtam!"

Ott volt a "ha". Annyit mondok, hogy számomra nem vitaalap, hogy melyik a veszélyesebb, nem érdekel. Felőlem lehet az influenza is veszélyesebb, a lényegen nem változtat.

"Ha nem esett volna el, arra akartam rávilágítani, hogy ez egy orbitálisan felfújt hisztéria."

Nem mondod? :D Erre aztán muszáj rávilágítani, mintha nem lenne az emberek nagy része azon, köztük én is hogy vaklárma az egész.

"Mert azt szeretnék, ha minél több ember venné fel ezeket a vakcinákat."

Február első feléig kb 2 millióan regisztráltak az oltásra, ez 4 millió adag vakcinát kíván. Ekkora mennyiség nincs is még a birtokunkban, felesleges tehát a népet harmadik hullámmal riogatni, hogy nagyobb legyen az oltási hajlandósáf. Másrészt meg egyszeruen fogják magukat és súlyozottan a kínaival kezdenek oltani. Nem áll fenn a veszély, hogy ránk rohad, mikor még eleve vakcina-hiányban vagyunk, a jelen helyzetben is simán el tudjuk lőni a kínai vakcinát.

Szóval mi oka a harmadik hullám kirobbantásának?

"A többi országban is ugyanez a hisztéria folyik, szerintem ezt letárgyaltuk már. Nem tudom miért kell továbbra is erőltetni ezt a Fidesz szálat, megbeszéltük, hogy ez nem egy specifikusan magyar jelenség."

De én azoktól kérdeztem, akik folyton Fidesz-konteóznak. Egy korábbi kérdésnél sok ilyen beírást láttam, ezért is írtam ki ezt a kérdést, de valahogy azok a kommentelők ennél a kérdésnél mély kussban vannak. Ha te nem tartozol azok közé, akiktől kérdeztem, minek írtál ide eleve? Mi bajod a Fidesz-szállal, ha te magad is jössz a konteóddal, hogy a harmadik hullám a Fidesz agyszüleménye?

"Egyébként a daily new cases-nél és a daily new deaths-nél elég jól látszik, hogy novemberben éltük a legrosszabb időszakot"

Senki nem is mondta, hogy most a legrosszabb.

2021. febr. 28. 18:45
 30/71 anonim ***** válasza:

"Február első feléig kb 2 millióan regisztráltak az oltásra"

Ez a hivatalos verzió. Vajon, ha csak 300.000-en regisztráltak volna, azt is elmondanák? Kötve hiszem. Mondtak egy jó magas számot, hogy meggyőzzék az embereket. Ezért is jönnek elő olyan közvélemény kutatással, miszerint az emberek nagy része beoltaná magát. Ezt nevezik nyájhatásnak. Ha azt hallják, hogy a többség beoltatja magát, akkor könnyebben döntenek ők maguk is úgy, hogy akkor beoltatják magukat.

" Mi bajod a Fidesz-szállal, ha te magad is jössz a konteóddal, hogy a harmadik hullám a Fidesz agyszüleménye?"

Az, hogy nem a Fidesz a forrása annak, ami most történik. Ha ellenzéki kormány lenne, ők is ugyanazt a félelem-kampányt tolnák.

"Szóval mi oka a harmadik hullám kirobbantásának?"

Az, hogy valójában kevesen akarják magukat beoltani. Ezért elindítottak egy újabb mindmeghalunk-kampányt. Plusz az előbb említett nyájhatás-kampányt, a napokban pedig kiderült, hogy Áder mellett már Orbán is "beoltotta" magát.

"Ha te nem tartozol azok közé, akiktől kérdeztem, minek írtál ide eleve?"

Azért írtam ide, mert akik valójában normális életet akarnak, azok nem támogatják az ellenzéki összefogást. Ne alakuljon ki az a kép, miszerint mi oda tartozunk közéjük.

"Senki nem is mondta, hogy most a legrosszabb."

Akkor miért is nem november-december tájékán tört ki a harmadik hullám?

2021. febr. 28. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!