Milyen büntetést adnál a Gödény-féle járványügyi kuruzslóknak?
"ha a CDC ferdít, akkor valszeg mindenki ferdít, nem?"
Hát azért nálunk ez nyílt titok.
Az országos tisztifőorvos saját elmondása szerint is max 500 fő hunyt el tavaly valóban csak a covidnak köszönhetően, nem több. Ez stimmel is az átlagos halálozás + covid számmal ha az évi összhalált nézzük úgyhogy még azt sem lehet állítani, hogy Müller Cecília csak minden egyes megszólalásakor félrebeszél mert a számok is igazolják.
"max 500 fő hunyt el tavaly valóban csak a covidnak köszönhetően, nem több. Ez stimmel is az átlagos halálozás + covid számmal ha az évi összhalált nézzük"
Te mi a lópikuláról beszélsz??? Nem 500 fővel több ember halt meg tavaly az átlaghoz képest, hanem vagy 10 ezerrel. Megbuktál matekból?
65-ös, nem értelek, mi a baj a bitchute-al? boldog boldogtalan feltehet rá bármit, ez tény
de ellenben a wikivel, amit az unokahugom is megszerkeszthet, a bitchute videó amit linkeltem az nem cgi-photoshop fikció, ha megnézed, bemutat vagy húsz orvost, akik kifejtik a véleményüket
légyszíves ne a borító alapján ítéld a könyvet
ez a videó amúgy fenn volt a jutubon is, csak a jutub levette, mert szerintük nem alkalmas arra, hogy én megnézzem, de én szeretném inkább megnézni és majd hadd döntsem el én, hogy alkalmas vagy sem... a bitchute erre lehetőséget adott, de ők a hímringyók? Hm...
"de ellenben a wikivel, amit az unokahugom is megszerkeszthet"
Igen, és kötelező a forrásmegjelölés :)
Itt pedig pontról pontra cáfolva van az ilyen "szaktekintélynek" tartott Bakhdi félék (értsd nímandok) állításai, nyers tényekkel és adatokkal: https://www.youtube.com/watch?v=WuGWveTEu7w
70-es
"Minden esetre, az első forrásod is hazudik" - én nem mondtam, hogy a WHO bármit tagadott, a cikk sem mondja, hogy a WHO bármit tagadott. A cikk lényege, szerintem, hogy a WHO idáig várt ezzel az infóval. Laboratóriumok százezrei közöltek kormányokkal-hivatalokkal számokat, számokat, amik alapján a kormányok-hivatalok korlátozásokat vezettek be. Na most ha ezek a számok el voltak túlozva, akkor a korlátozások is el voltak túlozva, nem?
Én erre akartam rávilágítani és nem azt erőltettem, hogy a WHO hazudik.
"Nem, de te egyből szajkózod, hogy 40%-os hiba van." - miért vagy ilyen feldúlt és erőszakos? Én nem írtam, hogy IGENIS 40%OS A HIBA, MINDENKI FOGADJA EL, CSAK NEKEM VAN IGAZAM..., bemásoltam egy cikket ahol a szenátor feltételezi, hogy ennyi, én pedig megjegyeztem, hogy ha ez igaz, akkor az elég gáz. Persze még tart a nyomozás, nincs ítélet, de csak a lehetősége annak, hogy lehet hogy a számokat eltúlozták (és ha Minnesotában akkor valszeg máshol is) ez globális kivetítésre nézve nagyon durva.
Tudod engem mi zavar?
Az, hogy nemcsak alufóliasapkás konteósok vannak, meg fotelhuszárok a GYIKról, meg önjelölt szájkaratésok, akik köpködik az oltást meg rázzák az öklüket a kovid korlátozásokra, az a bajom, hogy vannak köztük professzorok, orvosok, Nobel díjas virulógusok, szenátorok, képviselők akik szintén megkérdőjelezik a dolgot.
Ez zavar de nagyon. Ezek olyan emberek akiknek a szavára ad a világ, vagy legalábbis egy része. Ezért van az egésztől olyan nem zörög a haraszt fílingje az egésznek.
Vegyük összehasonlításképp a laposföld témáját. Igen tudom elég nevetséges téma, de ha hiszed ha nem, hatalmas követő tábora van az USAban. Megnéztem egy két videójukat, mondtak érdekeseket de nem győztek meg.
Ami viszont hamar feltűnt, hogy nem volt köztük se szenátor, se képviselő, se asztrológus, se Nobel díjas fizikus, SENKI, aki miatt elgondolkoztam volna azon, hogy hééé, ha xy a nevét adja ehhez, akkor lehet hogy van benne valami?
Viszont a kovid témában mintha egyre több szakember bukkana fel és szólalna meg. Nemcsak a magyarok, hanem a világ minden részéről. Oké, hogy a telekomunikáció a csúcson van, de nem tudom elképzelni, hogy ezek mind összeesküdtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!