Miért hiszik egyes emberek azt, hogy a jósnők mind kuruzslók?
A jósnő nem kuruzsló. Aki elmegy egy jósnőhöz az tele van kérdésekkel,kicsit bizonytalan is önmagában vagy a környezetében lévő történésekkel. A jósnő megfelelő környezetbe várja,füstölő illat,égő gyertya,tompított fény és már csak a fejlett,begyakorolt emberismerete kell hogy a kliensének a kívánságait kielégítse. Ezt meg is teszi azért hogy a személy fizessen és elégedetten távozzon.
Ez az én olvasatomban nem kuruzslás csak egy létező keresletre épülő üzlet. A kuruzslás az ha én azt mondom egy valamilyen kórban szenvedőnek hogy az orvosok csak küldözgetik ide-oda de vegye be ezt amit én kevertem és ettől elmúlik a betegsége. Ez kuruzslás,de a jós legalább ilyen ártalmas csak nem a testen manipulál hanem a lelken.
Már tudósok bizonyították be hogy a jóslás és az egész ezotéria sületlenség, amivel csak az ostoba emberekből csalják ki a pénzt, szóval aki hisz ebben a maszlagban az egyszerűen egy életképtelen barom akit bárki az orránál fogva vezethet.
ENNYI
"Már tudósok bizonyították be hogy a jóslás és az egész ezotéria sületlenség"
Linkeket, tanulmányokat, forrásokat szeretnék kérni, ahol neves tudósok bebizonyították minden kétséget kizáróan, hogy az ezotéria minden eleme sületlenség. Előre is köszönöm.
Miért? Várják csak...
Talán azért mert kuruzslók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!