Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A kuruzslókat hol és hogy...

A kuruzslókat hol és hogy lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
Dr. Weixl-Várhegyi László-ról vélemény? Miért nevezi magát Doktornak, ha nincs diplomája?
2019. dec. 9. 13:48
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Lehet, hogy kutató.

Rendőrség, járási hivatal.

2019. dec. 9. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt van egy hosszabb cikk a témában:

[link]

2019. dec. 9. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy nincsenek egyáltalán üldözve, sőt. Múltkor megyek Békéscsabán a város főterén a posta utcájában, látom van ott egy hivatalos természetgyógyászati bolt, ki van írva, hogy beszélhet elhunyt hozzátartozójával 10 ezer forintért. Na most ha ilyeneket hirdethet egy bejegyzett, hivatalos bolt, akkor szerintetek mennyire vannak kiszűrve a kuruzslók?
2019. dec. 9. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek joga van hülyének lenni.
2019. dec. 9. 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Néztem a vérkép elemződ videóját, és azt állítja hogy ha nehéz kajára kompótot eszünk a gyomrunk etil és metilalcohol termelődik. Nagyon jót nevettem, a metil alapból mérgező. De a legcsúnyább az hogy amikor ezt magyarázta a vérképen a gamma értékekre mutogatott
2019. dec. 11. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!