Háziorvos váltásra készülök, mehetek már betegen az új dokihoz, vagy előre be kell jelenteni?
Amikor vidékről Pestre költöztem, felhívtam az új lakóhelyemhez tartozó rendelőt, és megkérdeztem, hogy mehetek-e hozzájuk úgy, hogy nincs itteni címem, de az állandó meg 200 km-re van, necces lenne betegség esetén hazaszaladni, de táppénzt meg máshogy nem lehet intézni...akkor az asszisztens hölgy, aki felvette a telefont, megkérdezte, hol lakom, majd megmondta, hogy melyik dokihoz tartozok.
Aztán úgy el voltam foglalva a költözéssel és az új munkahellyel, hogy - panaszok híján - nem nagyon foglalkoztam az orvoskérdéssel. Viszont most baromi szarul vagyok, és holnap mennem kell dolgozni...ha odaállítok a megadott dokihoz, hogy vegyen át, el tud látni egyből (a táppénzes papír miatt fontos)? Vagy azt mondja majd, hogy előbb át kell kerülnie a papírjaimnak a vidéki dokimtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!