Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezért fel lehet jelenteni egy...

Ezért fel lehet jelenteni egy orvost? Visszamenjek reklamálni? (KÉP)

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja műtöttek ki egy visszeret a lábamból, azonban műtét közben kaptam 4 ingyen tetoválást is. Ugyebár fel lett rajzolva a lábamra az ér vonala lakkfilccel (megkérdeztem, sima átlagos lakkfilc) majd mikor arra került a sor, hogy össze kell varrni a sebet, a doki ugyesen belevarrta a lakkfilcezett bőrt a sebbe.

Ennek ez lett az eredménye:

[link]

Azóta semmit nem halványult és kétlem, hogy fog hiszen a festék a bőr alatt van.

2014. dec. 9. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy foglalkoznak néhány kis lila pöttyel, ennél sokkal nagyobb hibákat is megúsznak következmény nélkül az orvosok.
2014. dec. 9. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Probald meg , de szerintem a feljelentes soran osszehivjak a kollegakat, elmondatjak meg egyszer a bajodat, majd körbeallnak es kiröhögnek
2014. dec. 9. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó a feljelentést talán nem is gondolom komolyan, de ez nagyon nincs így rendben 22 éves vagyok és nagyon nem vágytam 4 X-re a lábamon.
2014. dec. 9. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fognak foglalkozni vele. Alig látszik.

De még simán halványodhat és el is tűnhet.

Nekem egy műtét miatt lett egy csúnyácska hegen. Mondjuk nem zavart, mert nem olyan helyen van, hogy bárki látná.

Kb. egy év telt el, amire észrevehető volt rajta a változás. Sokkal halványabb, kisebb, most már ezerszer szebb, mint volt.

Szerintem ez is változhat még sokat. Két hónap az semmi.

Ha lesz kontroll, akkor rákérdezhetsz, hogy ez mi és elmúlik-e.

2014. dec. 9. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
2 hónap semmi, szerintem simán elmúlik.
2014. dec. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!