Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Visszamenjek újra összevarratni?

Visszamenjek újra összevarratni?

Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön rázuhant egy üvegpolc a jobb kézfejemre és 3cm hosszú vágást ejtett rajta ,ott ahol a bütykök vannak , ahol kezdődnek az ujjak . Balesetin összevarrták , tetanusz meg ami ilyenkor kell , nagyon kelemetlen volt . Szerdán kivették a varratokat és egy egyszerű összehúzó ragtapaszt tettek rá , amit 2 nap után (tehát ma ) levehetek . Reggel ez nekem le is esett és amikor vittem a gyerekeket oviba szépen szét is nyílt a seben . Most vettem észre hogy nem jól varrták össze a sebet mivel az egyik fele a sebnek a másik alá volt fordulva (van ) . Tettem rá ragtapaszt , de attól félek , hogy ha nem megyek vissza akkor nehezen és csúnyán forr össze , ha visszamegyek akkor meg fájdalmas lesz az elrontott munkájukat helyrehozni .
2009. okt. 9. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kérdés. Mindenképpen menj vissza! Esztétikailag sem szép, ha egy nő kézfején csúnya forradás van.

S ha valamit meg lehet(ne)szépen is csinálni, hát miért ne! Utána pedig jobban vigyázz rá!

S ha azt mondják, hogy jó lesz ez így, akkor se nyugodj bele, kérd, hogy hozzák helyre.

Nekem egy tisztességes műtét helye látszik a csuklómon, nagyon szépen összevarrták, nem csúnya, de az azóta eltelt 30 év se szépítette meg a vágást.

2009. okt. 9. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm , gondoltam hogy ilyen választ fogok kapni .
2009. okt. 9. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
hát én már csakazértis visszamennék, dacolva az újabb fájdalommal. hihetetlen h még egy 3 centis vágást sem tudnak normálisan összevarrni.
2009. okt. 9. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!