Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S! Ha megvan a menzeszem...

S. O. S! Ha megvan a menzeszem visszamenjek a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

holnap lesz 1 hete hogy voltam, mert viszketek

kaptam kúpot, csüt este használtam el az utolsót és másnap (péntek) megjött

holnap kell visszamennem, de így hogy megvan érdemes?

+még most is viszketek!Miért nem múlt el a kúptól?

2010. nov. 15. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos sztem mensi alatt nem igazán tud megvizsgálni, legalábbis én így gondolom. Azért nem múlhatott el mert valószínűleg nem kaptál megfelelő kezelést. Sajnos én is jártam így pontosabban még mindig benne vagyok augusztus óta kezelnek, de nem tudnak megfelelően kikezelni, ez idő alatt már 3x használtam el 10db-os kúpot, most pénteken kell visszamennem, hogy megtudjam a keneteredményemet, amiivel remélem ki tudnak kezelni. Neked is várnod kell, hidd el én is vártam sokat, és szenvedtem.23L
2010. nov. 15. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Persze menj vissza, megvizsgálni nem tud, de új kúpot írhat fel.

Ezek a kúpok pedig sokszor nem használnak. Nekem se múlt el a bajom egy kúra után.

2010. nov. 15. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne engedd, hogy mindenféle szart felírjon anélkül, hogy újra megvizsgál, légy türelemmel.. vaktába ne lövöldözzön már, én tapasztaltam, hogy 3 vizsgálat során sem tudtak megfelelő kúpot adni, úgyhogy legalább a kivizsgálást kérd, várd meg míg elmúlik.
2010. nov. 15. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
itt mindenki mást mond!pfff
2010. nov. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!