Visszamenjek a nőgyógyászhoz? Szégyellem magam, mert nem követtem az utasítását.
Egy éve hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta kb. négyszer volt vérzésem. Utoljára áprilisban volt egy kicsi (előtte novemberben), utána egy héttel voltam nőgyógyszánál, akkor 7-8 mm-es volt a méhnyálkahártyám. Azt mondta a doki, hogy ha ebből 30-40 nap múlva nem lesz vérzés, akkor menjek vissza. Az a helyzet, hogy túlsúlyos vagyok, a doki szerint ha lefogynék, megától rendeződne a ciklusom. Amikor áprilisban megjött, épp fogyóztam, és már 5 kilót fogytam. Sajnos a fogyi abbamaradt, vérzés meg persze sehol. A doki azt mondta, hogy folytassam a diétát. A diéta abbamaradt, nem fogytam és szégyellek visszamenni, mert nem tartottam be az utasítását. Mit tegyek? :((((
24/L
talán folytasd a diétát és menj vissza azonnal az orvoshoz.
Sok problémád lehet ha a túlsúlyod miatt felborult a hormon háztartásod.
nem vagy már kis süldő kölyök, akinek nem kéne felelősség teljesen viselkedni. Menj vissza az orvoshoz.
Szia!
Én is túlsúlyos vagyok. Nekem is javasolták a dokik, amit magamtól is tudok, hogy fogynom kellene, de a mostani nem intézett el ennyivel. Nem csinált hormonvizsgálatot vagy valamit? Nem javasolt esetleg gyógyszeres kezelést? Én 2 orvost hagytam ott miután nem csináltak semmit, csak közölték fogyjak le és minden rendben lesz. Sajnos nem mindenkinek megy ez annyira egyszerűen és nem is biztos, hogy a diéta meghozza a várt eredményt, ha esetleg valami egyéb probléma lenne a háttérben.
jah, elhízás, plusz peteérésed sincs lehetsz PCO-s is. Ugyanezek a tünetei.é ha majd gyereket szeretnél a peteérés hiánya miatt nehéz lesz.
Az elhízás, amúgy sem egészséges, én 130 kilóról fogytam le anno, most vagyok 70, néha 75. :) hidd el sikerülhet.
27/N
Szia! Menj vissza nyugodtan, nem fog lehurrogni, ha a fogyókúra nem megy, akkor javaslom az akupunktúrát, borsos
ára van (heti 4000 ft), én is túlsúlyos voltam, de 25 kg-ot fogytam tőle, és nem is volt nehéz. Majdnem minden szuperinfóban van ilyen akupunktúrás hirdetés, mindenkinek ajánlom!
Szia!
Nekem pcos-m van, de az inzulinom, tesztoszteron és pajzsmirigy eredményeimmel nincs baj. Uh-on nem ellenőrizte az orvosod a petefészkeidet ciszta ügyben? (egyébként én vagyok az "én is túlsúlyos vagyok") LH/FSH arányt nem néztek? Ha az érték nagyobb, mint 2, az is a pcos-ra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!