Milyen büntetést adnál a Gödény-féle járványügyi kuruzslóknak?
Amikor valaki azt mondja: "google segítségével megtalálod" az kb. annyit tesz, hogy "forrás: google".
Tehát nem tudsz forrást hozni... Sejtettem.
Tehát másokat büntetlenül meg lehet ölni, öletni egy halálos kórral? Sőt, tök jó dolog? Pár nyuggerrel kevesebb? Meg pár fiatalabbal.
Nem tudom, miért ilyenek a statok (ha igazak). Kb. 7-7 ezerrel többen haltak meg Svédországban, de talán kevesebb volt az egyéb haláleset, pl. gyilkosság, ill. szerintem sokan most jobban kihúzzák, úgymond elnyújtják az életüket, mivel minden leállt. Jobban odafigyelnek, kevesebb a baleset, stb.
24-nek
Persze persze kínos lett ez én értem, hisz általában azok nem mernek ilyen kábé egy kattintással ellenőrizhető esetben maguk forrás után nézni akik gyenge gerincoszlopuk miatt rettegnek attól, hogy kiderül a másiknak igaza van. Ez súlyos csapás a kis nyomorék egójuk számára. Ha a forrásozásod arról szólhatna, hogy nekem nincs igazam már rég hoztál volna egy cáfolatot ennyi szófosás helyett ugyebár. :DDD
De a valódi probléma az tényleg az, hogy az ilyen buta és lusta emberek miatt lehet bármit elsütni a birka rétegnek. Ti vagytok azok akik miatt működik bármilyen propaganda, hisz földlusták és buták is vagytok egy kicsit magatok keresni, kutatni, utánajárni az igazságnak. Nem, ti felbontotok egy sört, bekapcsoljátok az RTL klub híradót és nagyokat böfögve elégedetten meghallgatjátok mit kell hinnetek aznap aktuálisan és másnap ráröfögtök mindenkire aki mást mond, hogy jáájkonteós. Na visítsd alibiből tovább hogy forráááááás addig sem kell szembenézned azzal, hogy milyen ostoba nulla egyén vagy egy társadalomban.
"Gödény unszimpatikus figura, de attól járvány témában még igaza van"
:DDDDDDD
Ez a legnagyobb vicc, amit eddig olvastam.
Ha ez a járvány semmi, akkor mivel magyarázod ezt?
16:30: szóval 98 ezer halott tenálad "hihihi". Van egy lelkivilágod, az már biztos.
A másik meg, ami biztos, a mérhetetlen sötétség a fejedben. Azt sem veszed észre, hogy a táblázatoddal saját magadat cáfolod meg. Ott a 8000-es többlethalálozás 2020-ban, toronymagasan a legrosszabb év az egész felsorolásban. De ezt szerintem már megbeszélték veled, és akkor sem fogtad fel. Az "arány" itt nem játszik, ugyanis közben folyamatosan nőtt a népesség - a halálozás viszont nem. Egészen tavalyig, amikor jól megugrott. Ezt akárki láthatja, akinek sikerült elvégeznie az alsó tagozatot. Persze tudom én, mi a te bajod. Annyira rettegsz a vírustól, hogy inkább meghamisítod a valóságot, csak ne kelljen szembesülnöd vele. Ez egy létező pszichológiai jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!