Mi az oka annak, hogy manapság szakmunkásként sokkal jobban lehet keresni, mint diplomával? Ez nyugaton is így van vagy csak Magyarországra jellemző?
#51, #52-nek:
Igazad van. Sajnálom hogy nem koptattam a padot még jó pár évig hogy elmondhassam, hogy egy jobb munkahelyen megkeresek annyit mint egy segédmunkás. Gratulálok, meg vagy becsülve rendesen.
#54-nek:
A hasznosságot nagyon nehéz definiálni, mert parttalan vitákhoz vezetne.
Egy gyerek például magától is kijönne a csajomból, de egy bába is megoldja 8 osztállyal.
#57-nek:
Felismertem, hogy a vitapartnerem rendőri kihallgatási technikát használ a beszélgetés irányításához.
RTF=Rendőrtiszti főiskola.
A megállapításom 42% lett, tehát más is észrevette.
Ismét #51, magamat kommentálva:
És még megkérdezik egyesek, hogy miért nézik le a diplomásokat.
Egy RTF-es alkalmazott velem szemben olyan technikát, amit a 8 osztályommal is felismertem! Ezért tanult? Erre büszke?
Én nem lennék ...
63! Végig trollkodtál egy kérdést, miközben össze-vissza hazudozol és hülyeségeket beszélsz, közben azt sem tudjuk meg, hogy te mivel keresel és mennyit, illetve az mennyivel jobb mint az állítólagos diplomások bére. Aztán jön a szöveg a parazita diplomásokról, majd elkezdesz hiszti valamit a Rendőrtiszti Főiskoláról. Most ezeket így egymásra rakva ezt írja ki:
TROLL!
Pláne úgy, hogy már többször befejezted de mindig visszajössz.
#63, 64-nek:
"azt sem tudjuk meg, hogy te mivel keresel és mennyit,"
Ne hazudj a pofámba!
#17-es válaszom: "Az építőipari segédmunkás bér alaphangon 1000Ft/óra. Én 1300-ban vagyok.
10 óra munkaidő, az napi 13.000,- heti 65.000,-"
"illetve az mennyivel jobb mint az állítólagos diplomások bére."
Megint a pofámba hazudsz.
#20-as válaszom:
"Egy pedagógus EGYETEMI végzettséggel legfeljebb 385.700 bruttót kereshet."
Végezetül: "Pláne úgy, hogy már többször befejezted de mindig visszajössz."
Ha új (vagy régi) hozzászóló visszaszól, akkor ez alapeset.
Mint ahogy akkor is mint a te esetedben, ha hülyének próbál nézni, és hazudozik velem kapcsolatban!
Tudod, mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul!
#66 Van annak némi diszkrét bája hogy valaki ekkora arccal ismeri el, hogy neki pofája van.
Sosem értettem meg miért jó az valakinek ha megmutatja mennyire ostoba. De hát ha neked ez kell, egészségedre!
A kultúrember megszólalt. 🤣
Szerintem a segédmunkás kis görcsnek valami rendőrfétise van, vagy lehet az akart lenni és nem kellett.
Végül én diplomásként keresek nettó 290et és nem is vagyok jól fizetve, viszont szeretem amit csinálok, a rendőrfétises segéderő pedig büszke a nettó 260ra.
#66, #68-nak:
Soha, semmit nem töröltetek.
A ruhatáramról annyit hogy kizárólag legalább 90% pamut vagy lenvászon ruhát használok, cipőt pedig kizárólag bőrt. Munkaruhának pedig Engelbert Strauss-t. Inkább megfizetem a minőséget.
#69-nek:
Csak a félreértésedet tisztázva:
A kis görcsnek nem fétise van, hanem gyűlölete!
Gratulálok a nettó 290.000-hez.
Mivel ezen a héten (és valszeg még pár hétig) fugázott díszkerítést rakok, ezért most 1400-ban vagyok vagyis kb nettó 280.000-ben.
Most én vagyok valami "zseni", vagy te vagy tiszta szégyen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!