Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy manapság...

Mi az oka annak, hogy manapság szakmunkásként sokkal jobban lehet keresni, mint diplomával? Ez nyugaton is így van vagy csak Magyarországra jellemző?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 01:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
81%

39! "A diplomások egy része véleményem szerint a társadalom parazitái. Olyan munkákat végeznek aminek igazából semmi értelme,"

De már rögtön nem tudsz példát mondani ezekre a parazitákra! Csak van a képzelt ellenség az "élősködő diplomás".

De kik az élősködők, tényleg.

Mert eddig mindig kiderült, mikor rákérdeztem erre, hogy se ezek, se azok, se amazok nem feleslegesek, de akkor kik? Vagy így a fejedben léteznek csak?

2021. febr. 9. 18:13
 42/79 anonim ***** válasza:
35%

#32, #38-nak:

Én is tudom.

Mint ahogy azt is, hogy a kedves vitapartnerem szinte biztos hogy maga a kérdező.

2021. febr. 9. 18:20
 43/79 anonim ***** válasza:
23%

#41-nek:

Nálad a szerva.

Sorolj olyanokat, amelyek tényleg fontosak.

A közoktatást és a közegészségügyet hagyd ki.

2021. febr. 9. 18:23
 44/79 anonim ***** válasza:
28%

#43 vagyok:

Nagy a csend, #41!

Ilyen hosszú lesz a lista? XD

2021. febr. 9. 18:27
 45/79 anonim ***** válasza:
100%

43! Nem pajtás nem nyert! Én azt mondom, hogy nincsenek olyan diplomások, akik ilyen paraziták, te egyelőre még nem támasztottad alá mással, hogy léteznek, mint hogy ezt mondod, én várom a listát, hogy kik ezek a paraziták továbbra is. Majd aztán beszélgethetünk.

várom a listát

2021. febr. 9. 18:30
 46/79 anonim ***** válasza:
28%

#45!

Na-na!

Az első állítást én tettem. Cáfold, vagy kussolj.

2021. febr. 9. 18:31
 47/79 anonim ***** válasza:
100%

46! Szóval nem megy, értjük.

Tudod ez úgy működik, hogy amit mondunk azt alátámasztjuk, én várom, hogy alátámaszd.

listázz, vagy kussolj.

2021. febr. 9. 18:33
 48/79 anonim ***** válasza:
28%

#45-nek:

Már megbocsáss, de ki vagy te ahhoz hogy akár engem, akár bárkit számon kérj?

Ha cáfolsz és igazad van, revideálom magam.

2021. febr. 9. 18:35
 49/79 anonim ***** válasza:
30%

#48, #49-nek:

Lenne egy nem idevágó, csak kíváncsiságom kielégítésére szolgáló kérdésem:

RTF-et végeztél?

2021. febr. 9. 18:37
 50/79 anonim ***** válasza:
100%

48! Kezdem azt érezni, hogy trollkodsz.

Azok után, hogy "Sorolj olyanokat, amelyek tényleg fontosak." Most neki kezdesz háborogni, hogy ki vagyok én, hogy téged számokérjelek, miközben pont te kezdted.

Tudod ez úgy működik, hogy én megkérdeztem, hogy kik ezek a "parazita diplomások" a válasz hallgatás, sőt még te várnád el, hogy én soroljak olyat, akik nem azok, és most te hisztizel, hogy én parancsolgatok.

Ha nem vagy képes írni egy "parazita diplomást" sem, akkor ezek nem is léteznek, mivel nem tudod alátámasztani az állításod. Ennyi.

Én befejezem veled az idétlenkedést, ha nem tudsz normális választ írni.

2021. febr. 9. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!