Mi az oka annak, hogy manapság szakmunkásként sokkal jobban lehet keresni, mint diplomával? Ez nyugaton is így van vagy csak Magyarországra jellemző?
#50-nek:
Tehát RTF.
Itt be is fejeztem.
"A diplomások egy része véleményem szerint a társadalom parazitái. Olyan munkákat végeznek aminek igazából semmi értelme, és sokszor 2-3 melós végez egynek való munkát. Ezen kívül semmi kézzel foghatót nem hoznak létre, és a társadalomban semmi fennakadást nem okozna a hiányuk."
Pl, azt okozná hogy megveszi egy fejes a melletted lévő lakást, és épít oda egy malac neveldét, mert ahhoz van kedve. Se jogász, se ügyintéző, senki nincs nem segít neked senki hogy ne élj dizsnóólban. Gyereked nem jön ki a műmellú csajodból, nincs császár siránkozhatsz. Ja! Műmellű csajod sincs nincs plasztika. Nincs út amin megy a béjemvéd senki nem tervezett neked utat, se felüljáró se híd. Nincs telefonod, és nincsen műanyag konnektorod senki nem gyárt neked semmit, nincsenek gépek amikkel gyártani lehet. Nincsen múzeum, nincs történelmed, nincs magyarázat az agybajodra, nincs áramod vized és nincsen bank se, építesz valamiket aztán jön valaki és elfoglalja, nincsen semmi jogszabály nincs diploma. Minek.
Oké lehet sok a diplomás, de akkor ne azon vekengj hogy hülyék a diplomások hanem hogy túl sok van, és ne az összes diplomás ellen beszélj.
Nem az iskolapadban kellett volna el...szni az időt hanem az életben,akkor most ti diplomások is keresnétek annyit,mint Én.
Plusz Én jóval hasznosabb munkát is végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!