Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy manapság...

Mi az oka annak, hogy manapság szakmunkásként sokkal jobban lehet keresni, mint diplomával? Ez nyugaton is így van vagy csak Magyarországra jellemző?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 01:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
24%

#50-nek:

Tehát RTF.

Itt be is fejeztem.

2021. febr. 9. 18:43
 52/79 anonim ***** válasza:
100%
#51! Pedig nem csak őt érdekelte volna kikről beszélsz. Engem is, lehet én is ilyen felesleges parazita vagyok, bezzeg a betanított segédmunkás az a tuti. 🤣 pont azért vagy csak az, mert csak a pofád jár.
2021. febr. 9. 20:31
 53/79 anonim ***** válasza:
100%
52! Hagyjad, pontosan tudja, hogy akit foglalkoztatnak arra szükség van, ezért nem nyög ki semmit, csak előadja a demagóg szöveget.
2021. febr. 9. 20:59
 54/79 anonim ***** válasza:
100%

"A diplomások egy része véleményem szerint a társadalom parazitái. Olyan munkákat végeznek aminek igazából semmi értelme, és sokszor 2-3 melós végez egynek való munkát. Ezen kívül semmi kézzel foghatót nem hoznak létre, és a társadalomban semmi fennakadást nem okozna a hiányuk."

Pl, azt okozná hogy megveszi egy fejes a melletted lévő lakást, és épít oda egy malac neveldét, mert ahhoz van kedve. Se jogász, se ügyintéző, senki nincs nem segít neked senki hogy ne élj dizsnóólban. Gyereked nem jön ki a műmellú csajodból, nincs császár siránkozhatsz. Ja! Műmellű csajod sincs nincs plasztika. Nincs út amin megy a béjemvéd senki nem tervezett neked utat, se felüljáró se híd. Nincs telefonod, és nincsen műanyag konnektorod senki nem gyárt neked semmit, nincsenek gépek amikkel gyártani lehet. Nincsen múzeum, nincs történelmed, nincs magyarázat az agybajodra, nincs áramod vized és nincsen bank se, építesz valamiket aztán jön valaki és elfoglalja, nincsen semmi jogszabály nincs diploma. Minek.

Oké lehet sok a diplomás, de akkor ne azon vekengj hogy hülyék a diplomások hanem hogy túl sok van, és ne az összes diplomás ellen beszélj.

2021. febr. 9. 22:11
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
54! De látod, hogy nem tudja megmondani kik a "paraziták".
2021. febr. 9. 22:24
 56/79 anonim ***** válasza:
Ha nem büfészak akkor azért lehet jol fizetp diplomás állásokat találni.
2021. febr. 9. 22:54
 57/79 anonim ***** válasza:
8%
Valaki meg tudja mondani mi az RTF amit egyik válaszoló itt emleget?
2021. febr. 9. 23:01
 58/79 anonim ***** válasza:
35%

Nem az iskolapadban kellett volna el...szni az időt hanem az életben,akkor most ti diplomások is keresnétek annyit,mint Én.

Plusz Én jóval hasznosabb munkát is végzek.

2021. febr. 10. 02:12
 59/79 anonim ***** válasza:
92%
#58 A hasznosság relatív fogalom. Csak nézd meg a házimunkánál! Mennyi hasznot termel valaki a családban azzal ha kiteregeti a zoknit száradni és utána összepárosítja és beteszi a fiókba? Nem sokat. Ráadásul egyszerű munka de nagyon sokáig tart mire elkészül és unalmas is. Na de ha öltöznél akkor máris nélkülözhetetlen a zokni és ha nincsen ott a fiókodban bajban leszel, hiszen zokni nélkül el sem tudsz indulni.
2021. febr. 10. 10:14
 60/79 anonim ***** válasza:
23%
Én eldobható zoknit, gatyát, pólót, stb szoktam venni. kb 5 euró havonta. A 8000 eurós keresetemből ennyi áldozatot megérdemlek.
2021. febr. 10. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!