Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?
42. Nekem kávé.
Amúgy meg ti viselkedtek úgy, mint akik tudatmódosítókon élnek.
Én fideszes vagyok.
Megkérhetnék egy kedves és okos ellenzéki szavazót, hogy világosítson már fel (komolyan mondom), hogy miért volnék "Fidesz-bűvöletben"?
Talán kamu ez az egész migráns-téma? A migránsok nem jelentenek semmi veszélyt, vagy már bent is vannak tömegével az országban?
A Gender-propagandával se lenne semmi probléma, ha itt, Magyarországon is hormonkezeléssel át lehetne alakítani a gyerekeket?
Nem is beszélve a rezsicsökkentésről, családtámogatásokról, adócsökkentésekről. Ezek mind kamuk?
Ja meg a 800 000 vagy mennyi új munkahely 2010-hez képest...
A járványkezelés is valójában a legrosszabb a világon, és itt halnak meg a legtöbben?
Az Informátor c műsorban hetente lelepleznek ellenzéki politikusokat, hogy mennyi rossz dolgot csináltak. Ez is hazugság lenne?
Úgy tudom, hogy nincs keresztényellenes propaganda se. Ez sem igaz?
Vagy éppen az lenne jó, ha keresztényellenesség lenne?
Sok kérdésem van.
De jó lenne, ha a Kérdező vagy valaki más felvilágosítana, hogy tisztán lássak.
Melyik hírportált kell olvasni, ha az igazságot akarom?
#45 A választ ismerhetnéd, hiszen itt is állandóan ezzel jönnek: "nincsjogállam", "mészárosmindentellopkorrupció", meg "oktatásegészségügy" és ki ne maradjon a "minimálbér" mese.
"Melyik hírportált kell olvasni, ha az igazságot akarom?"
Bármelyiket a szerintük független médiák közül, amikből van vagy 40, de valójában nincs, mert ugye megszűnt a médiaszabadság és itt minden fidszes.
Ja, nem.
Ha az igazságot akarod, akkor ne fideszes hírportálokat olvass, mert kő kemény propaganda, és butítás, hazugság, sarkítás, szemfényvesztés. Ki fog tisztulni a fejed, ha ilyen nyitott vagy, mint amilyennek tűnsz.
Olvass:hvg, 24.hu, 444.hu, telex. Hallgass: klubrádió.
Kerüld nagy ívben: origó, m1, meg nem tudom mik vannak még, mert nagy ívben kerülöm.
Szívesen válaszolnék minden kérdésedre de én nem tudok szakértői válaszokat adni.
Meneküktekkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy ugyanannyit fogadtunk be mint más eus országok. És amikor az m1-en mutatták, hogy ezrével tolonganak a határon, valójában csak szállingóztak, meg ilyenek voltak tömkelegével. Bele vagyok faradva a fidesz hazugságaiba, nyomon se tudom követni.
Ne haragudj, tényleg nem bántásnak szánom...
de honnan tudod, hogy az általad felsorolt oldalak az igazságot írják?
Attól még, hogy azt írják, amit te látni akarsz, attól még nem lesz az igaz. Ha nem tudnád, ez úgy működik, ha pl. egy 444-es újságíró bármi jót is mer mondani a Fideszről vagy valahogy dicsérné őket, rögtön kirúgnák.
Nyilván fordítva is igaz a másik oldalra.
Pont azért érdemes a tényekre hagyatkozni.
Családtámogatás igenis van, munkahelyek vannak, adócsökkentések vannak. Ha jól tudom, most vezetik be, hogy 25 éves kor alatt nem kell SZJA-t fizetni.
A migránsokról meg érdekes, hogy én nem látom őket. Nem látom, hogy templomokat zárnának be, vagy hogy a kereszt viselését tiltanák. Nem látok terroristákat robbantani, nem látok gender-propagandát sem az óvodákban, iskolákban.
Én ezekre a tényekre szoktam hagyatkozni.
Tehát igenis történik rengeteg jó dolog is az országban, és szerintem az Origóban is van igazság.
De tényleg nem akarok "birka" lenni, csak valaki mondja már meg ,hogy miért lenne jobb az ország, ha az Ellenzéki összefogás nyerne Gyurcsánnyal az élen (vagy háttérben)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!