Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy látod, szerinted felébred...

Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 16:06
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Demokráciában akarok élni, jogállamban, szabad országban, ahol az én érdekeim vannak előbbre nem a kormányé. Jó reggelt! A vita ezzel le van zárva, köszöntem.
2021. febr. 4. 22:08
 22/58 anonim ***** válasza:
59%
Miről beszélsz? Hiszen demokrácia van. Ez a bajod. Fújod a magadét, de nem tudsz értlemes választ adni. Lepontoztok mindenkit aki nem ugyanazt fújja mint te. Vagy lezárjátok sértődve a témát vagy a prímitívek jönnek a szokásos szöveggel: sz*** orbán f****t..
2021. febr. 4. 22:51
 23/58 A kérdező kommentje:
Figyelj, nem tudom kinek mondtam az előbb, de elmondom akkor újra. Ha neked tetszik a fidesz, szavazz rá, én már belefáradtam az ilyen beszélgetésekbe. Ha kérdésed van, kérlek ne nekem tedd fel, hanem ezen az oldalon indítsál egy saját kérdést, rendben?
2021. febr. 4. 23:33
 24/58 A kérdező kommentje:
Ja és nem, nincs demokrácia, és ez nem egy szabad ország.
2021. febr. 4. 23:35
 25/58 anonim ***** válasza:
82%
Ha belefáradtál a beszélgetésbe, akkor minek indítottál vitát? Neked van véleményed, meg másnak is van. Mindannyian elmondhatjátok. Mindenki a saját véleménye alapján, szabadon választhat, amikor annak van ideje. Olyankor sokan örülnek, sokan meg nem. Ez a demokrácia. Ne legyél már óvodás.
2021. febr. 5. 12:06
 26/58 anonim ***** válasza:
82%

#25 "Ne legyél már óvodás."

Sajnos a szövegei alapján erre nem lesz képes. :)

2021. febr. 5. 12:12
 27/58 A kérdező kommentje:
Miből veszed, hogy vitát indítottam volna? Többször írtam, hogy szavazz a Fideszre, ha akarsz. Választások külön lapra tartoznak. Nem ülök fel a provokációnak, mert értelmesebb vagyok. Tessék máshová menni, ha valami nem tetszik.
2021. febr. 5. 12:17
 28/58 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem valamit félre néztél. Ez a gyakoriKÉRDÉSEK oldal és nem valamiféle youtube blog vagy videó, aho, a te véleményedet kell nézze mindenki.

TE írtál ki egy KÉRDÉST.

TE kezdted el ezt az egészet. Hogy MÁSOK írják le amit gondolnak és nem pedig olvassák amit te gondolsz.

ha nem sikerül a SAJÁT kérdésedet értelmezned akkor nem nagyon de még kicsit sem vagy értelmes.

"Tessék máshová menni, ha valami nem tetszik."

2021. febr. 5. 12:22
 29/58 A kérdező kommentje:

Kedves 28

Kiírtam 1db kérdést, amely így hangzik: Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?

Nekem itt semmi tisztem bizonygatni neked semmit, ez az én kérdésem. Nyilván sértve érzed magad, mert más politikai nézeteid vannak, jogodban áll arra szavazni, akire szeretnél. De ez a kérdés, sajnálom, nem erről szól, ha véleményed van, írd le szabadon ide, de ne várd, hogy válaszolgassak neked olyan kérdésekre, amelyekre nem akarok. Akkor tegyél fel saját kérdést.

2021. febr. 5. 13:07
 30/58 anonim ***** válasza:
59%

Ez a te kérdésed

" Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?"

Nincs bűvőlet. Demokrácia van, szabad országban élünk.

Hiszen nincs megszabva hol éljél, nincs röghőz kötés. Ha úgy döntesz a világ bármely pontjára költözhetsz ha akarsz. Senki nem fog a halántékodhoz fegyvert, hogy elmenj. Senki nem deportál téged egy munkatáborba. Lehet véleményed, szodhatod vagy dicsérheted a politikusokat , a kormányt, bármit. Nincs következménye. Nem kerülsz börtönbe, nem verik ki a fogaidat. Úgy élsz ahogy akarsz, a te döntésed.

Nincs bűvőlet, nincs diktatúra, nem vagy fogoly. AKkor mi is a gondod?

2021. febr. 5. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!