Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?
#25 "Ne legyél már óvodás."
Sajnos a szövegei alapján erre nem lesz képes. :)
Szerintem valamit félre néztél. Ez a gyakoriKÉRDÉSEK oldal és nem valamiféle youtube blog vagy videó, aho, a te véleményedet kell nézze mindenki.
TE írtál ki egy KÉRDÉST.
TE kezdted el ezt az egészet. Hogy MÁSOK írják le amit gondolnak és nem pedig olvassák amit te gondolsz.
ha nem sikerül a SAJÁT kérdésedet értelmezned akkor nem nagyon de még kicsit sem vagy értelmes.
"Tessék máshová menni, ha valami nem tetszik."
Kedves 28
Kiírtam 1db kérdést, amely így hangzik: Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?
Nekem itt semmi tisztem bizonygatni neked semmit, ez az én kérdésem. Nyilván sértve érzed magad, mert más politikai nézeteid vannak, jogodban áll arra szavazni, akire szeretnél. De ez a kérdés, sajnálom, nem erről szól, ha véleményed van, írd le szabadon ide, de ne várd, hogy válaszolgassak neked olyan kérdésekre, amelyekre nem akarok. Akkor tegyél fel saját kérdést.
Ez a te kérdésed
" Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?"
Nincs bűvőlet. Demokrácia van, szabad országban élünk.
Hiszen nincs megszabva hol éljél, nincs röghőz kötés. Ha úgy döntesz a világ bármely pontjára költözhetsz ha akarsz. Senki nem fog a halántékodhoz fegyvert, hogy elmenj. Senki nem deportál téged egy munkatáborba. Lehet véleményed, szodhatod vagy dicsérheted a politikusokat , a kormányt, bármit. Nincs következménye. Nem kerülsz börtönbe, nem verik ki a fogaidat. Úgy élsz ahogy akarsz, a te döntésed.
Nincs bűvőlet, nincs diktatúra, nem vagy fogoly. AKkor mi is a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!