Megmondoba43 kérdése:
Gyurcsány Ferenc 2022 hatalom átvétel?
Figyelt kérdés
Gyurcsány Ferenc a népszerűsége csúcsán van youtubon is aktív, rendkívűl népszerű! Hajrá DK!! 2022 A LÁZADÁS ÉVE!!2021. febr. 4. 12:41
1/27 anonim válasza:
Mi vidékiek elfogunk menni szavazni, és elvisszük a papát, mamáf is. ES NEM HAGYjuk, hogy elcsaljáka vaálsztást és nyakunkra hozzáka üesti prolik Gyurcsanyt ismét aki akkor befejezné nagy müvét az ország teljes lepusztítását!
2/27 KárpátokGéniusza válasza:
Mi még a kutyát is elvisszük szavazni és meg Szása is meg 100 ukrán, mind a Fideszre szavazunk!
3/27 A kérdező kommentje:
“2022 ben közösen fogunk kormányt váltani és közösen fogunk kormányozni”
~Gyurcsány Ferenc
2021. febr. 4. 12:55
4/27 anonim válasza:
Gondolom az ellenzék nevében beszélt. És azért lehet hogy szar az ellenzék de azért ennyire nem hülye hogy Gyurcsányt indítsa ministertelnök jelöltnek.
5/27 anonim válasza:
Hajrás ellenzéki Összefogás, kardommal és életemmel Titeket foglak szolgálni! A sötétség korának véget kell vetni örökre. Menjenek vissza Mordorba ahonnét jöttek!
6/27 anonim válasza:
Az idei krumplitermés nem ezt mondja
7/27 anonim válasza:
Én arra szavazok, aki több krumplit ad!
Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!Viktor!
De, lehet, hogy meggondolom magamat!
Gyurcsány!Gyurcsány!Gyurcsány!Gyurcsány!Gyurcsány!Gyurcsány!Gyurcsány!
8/27 anonim válasza:
Mi magyar nyugdíjasok nem kérünk abból, hogy ismét elvegyék a 13. havi nyugdíjunkat és hogy a nyugdíjasellenes Jobbik Vona verölegényeivela hatalom közelébe kerüljenek!
9/27 anonim válasza:
A baloldal csak úgy nyerhet, ha a Gy házaspárt félreállítja,
ezt már többen felismerték.
10/27 anonim válasza:
Hát abban szinte biztos vagyok, hogy drága fővárosunk inkább az ellenzék összefogás felé húz majd, DE úgyszintén abban is biztos vagyok, hogy a vidék inkább fideszes, és a külhoniak is. A kérdés, hogy többel nyer - e ( akár egyéniben is) a Fidesz vidéken, mint amennyivel kikap a fővárosban. Szerintem szoros meccs is lehet ebből, de a Fidesz fog győzni, nem 2/3- al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!