Hogy látod, szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből, vagy nem?
#8 "de ha ilyenek vannak szavazásnál,hogy szerverleállás meg se független megfigyelő se ellenzéki nem mehet be a szavazat számláló központba és hasonlóak"
Megint kezded az ostoba hazudozást?
Nincsen szerver ami leállhat, fogd már fel végre, papíron szavazunk. Egyszer végre menj már el igazából egy szavazásra!
Sehol nem volt olyan amit képzelegsz, hoyg ne mehettek volna be akiknek kellett. Minden szavazókörben és szavazóbizottságban ott volt minden időpillanatban az összes ellenőr. Ott is van az aláírásuk a jegyzőkönyveken.
"szerinted felébredtek az emberek a FIDESZ bűvöletből"
Mire gondolsz?
Hogy nem romlott az élet az elmúlt 10 évben, hanem mindig jobb lett? Hogy a bérek a duplájára emelkedtek, míg az infláció alacsony maradt? Hogy 7 éve nem emelkedett a rezsi ára? Hogy az egész országban mindenhol építkezések, beruházások vannak? Hogy a sokadik családtámogatást vezetik be? Hogy a nők 40 éves szolgálati jogviszonnyal már nyugdíjba mehetnek? Hogy a 4 gyerekes nőknek nem kell SZJA-t fizetniük és jövőre már a 25 év alattiaknak sem? Hogy 800 ezerrel több ember dolgozik ma mint tíz éve? Hogy a határon túli magyarok nem egy lenézett idegen népség, nem románok, ukránok meg szlovákok a hatalom szemében, hanem magyarok? Hogy nem kell az illegális migráció terhét nyögnie az országnak? Hogy sorra újulnak meg a történelmünk építményei? Hogy sorra rendezzük a nagy nemzetközi sportversenyeket? Hogy nem csak kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól az államadósság nagysága miatt, de a járvány előtt már elértük azt a helyzetet, hogy forintban is csökkenni tudott volna az államadósság nem csak a növekvő bevételeink arányában? Hogy akkora megtakarítása lett az embereknek, hogy az államadósságot devizáról már többségében forintra lehetett átváltani?
Nem, remélem nem.
Mit kínálsz helyette az "ébredőknek"? Gyurcsány féle igazságbeszédet? 2006-os rendőrterrort a tüntetőkkel, békés gyülekezőkkel szemben? Újra magasabb jövedelemadót, ingatlanadót? Segélyeket? A családtámogatások megszüntetését, A határon túliak szavazatának elvételét? Illegális migránsok beengedését, a határkerítés lebontását? Államadósságot? Újabb privatizációt? Fizetőssé tett egészségügyet a kiprivatizált kórházakkal?
Ez kellene hogy elvonzza a szavazókat?
12
Téged fizetnek, hogy ezeket leírd, mert ilyen a világon nincsen, hogy valaki magától ilyen agresszíven nyomja a kamu propagandát. Te is csak el vagy bűvölve. Majd egyszer ráébredtek, de akkor már nagyon késő lesz.
Hát annak idején nem a fideszre szavaztam, de el kell ismernem, hogy jobban élek most. Jó fizetésem van, 2 éve megvettem a házamat. Pedig se diploma, se gyerek nincs. Én nem nyafogok, mert most boldogulok. Több mitn 10 évvel ezelőtt, komoly hiteltartozásom volt, hiába volt 2 munkahelyem, kishíján elnyeltek a hitelek.
Mondjuk még mindig nem kaptam senkitől sem választ. Mégis kit akarnátok a fidesz helyére? Ki lenne alkalmasabb? (egyébként amit a 12-es leírt, azok tényleg érvényben vannak, igaz, én sokkal nem tudok mit kezdeni)
15
Ha neked tetszik a fidesz, szavazz rá, én már belefáradtam az ilyen kérdésekbe, amiket te itt felteszel. Ha magadtól nem tudod, akkor hiába mondunk itt neked bármit. Egyetlen tanácsom talán, hogy kerüld az rtl klub híradót a haszontalan bűnügyi híreikkel, és kerüld a fideszhez közeli hírforrásokat, ne innen tájékozódj, mert innen nem tudsz meg semmit.
Kedves kérdező.
Nem a 15-ös kérdése nehéz, hanem az, hogy nem tudtok semmit sem mondani, hogy miért rossz a fidesz. Jobban mondva miért rosszabb mint bármelyik másik párt.
Most jöhetsz azzal, hogy ellopták a pénzünket. Lehet, nem tudhatom. De ugyanezt tették anno a gyurcsány kormány is. Ők csődközeli állapotba vitték az országot. Mondhatjuk, hogy nem tudja a fidesz kezeli a járvány helyzetet. Nos, jobban tudja kezelni mint más ország. Én Angliában élek, itt kész röhej ami meg a járványüggyel kapcsolatban. Mondhatnád, hogy pocsék az egészségügy. Lehet, de én emlékszem a gyurcsánykorszakban amikor minden vizsgálatért vizitdíjat számoltak fel. Megint Angliával jövök. Lehet otthon vannak gondok, de gyere ki, és legyél itt beteg. Kész rémálom, vagy röhej. Mesélhetnék, hogy a fülgyulladásomat google keresőből kereste ki a doki, hogy mégis mi lehet. Mesélhetnék, hogy itt kint nem az orvos fogad,csak egy nővér. Orvoshoz akkor kerülsz, ha a nővér elakad. Mesélhetnék, hogy egy csonttéressel 7 órát vártam, hogy sorra kerüljek, de a drogosokat soron kívül fogadják, adják a gyógyszert nekik, indokolva, hogy ők problémásak, így nincs balhé. Mondhatnád. hogy milyen sokan mélyszegények. Lehet. De mégis kik? Borsodban azok a sötétbőrűek akik gyurcsűny idején sem dolgoztak,csak gyereket csináltak? Nekem sok barátom, rokonom van otthon, és mindenki boldogul. Azért amikor hazamegyünk pihenni, én nem a mélyszegénységeet látom, pedig nem a rózsadombra megyek. Mindnehol építkezések, az üzletek televannak, jobbnál jobb autók. Éttermek full tele vannak stb. Mellesleg menj ki Vietnamba, Thaiföldre, na ott tényleg van szegénység. De elég ha Londonba mész. Vannak zónák ahol tényleg látni, hogy szegények, segélyen élők élnek. A sok drogosról nem is beszélek.
Mi akkor jöttünk ki amikor a gyurcsány volt a kormány élén. hónapról hónapra éltünk, pedig mindketten dolgoztunk. Volt, hogy hó végére semmink nem maradt. Most tervezünk hazamenni. Persze megvárjuk a szavazást. Ha gyurcsány nyer ( bár kétlem) akkor nem megyünk haza.
Ki jöhet még? Momentum? Az kész röhej. Akkor ki még?
Csak megemlítem. Nincs magyar csatornám, szóval nem informálodok az rtl híradókból , nem is hiányzik. Csak a barátok, rokonok mondják a helyzetet, és a saját szemünk,fülünk. Vírus előtt elég sűrűn hazajártunk. Szóval engem is érdekelne, hogy mégis kire cserélnétek a fideszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!